Administrație locală

Curatenia de primavara demarata in comuna Adamclisi

Conform declaratiilor edilului sef Anton Burcea, administratia locala a comunei este preocupata in aceasta perioada de infrumusetarea dar si de igienizarea intregii localitatii.

„Reamenajarea habitatului este o activitate de mare amploare pentru toate institutiile edilitare si asa este si pentru noi. Astfel ca, in urma cu doar cateva zile, am demarat si noi lucrarile de igienizare a comunei noastre, de tot ce a ramas in urma iernii. Si iata ca, cu persoanele ce beneficiaza de ajutorul social cat si cu implicarea importanta a locuitorilor, am inceput lucrarile de revitalizare a spatiilor verzi, de curatare a tuturor strazilor, a pomilor, de varuire a gardurilor institutiilor si nu numai, de vopsire a trotuarelor, de plantare acolo unde este nevoie a florilor ce vor infrumuseta localitatea. Spatiile frumos aranjate trebuie sa-i incante nu doar pe cei ce locuiesc aici dar si pe cei care ne viziteaza. De asemenea, ne-am preocupat intens de inlocuirea a aproximativ zece capace de la putina canalizare existenta in comuna, ce au fost furate de cei rau intentionati. Si pentru a nu mai fi tentati sa le sustraga, am turnat capace din beton armat, cu fonduri de la bugetul local”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale, Anton Burcea.
Alte lucrari au vizat repararea drumului ce leaga Adamclisi de Zorile, in lungime de aproximativ 2,5 kilometri, prin astuparea cu piatra a gropilor formate pe perioada iernii. De asemenea, edilul sef intentioneaza ca in cel mai scurt timp sa repare si drumurile ce leaga Adamclisi de satul Hateg si Abrud. Si aici, pe aproximativ noua kilometri de drum vor fi astupate gropile cu piatra de la cariera din Adamclisi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*