Social

Al doilea an in care doamnele au fost sarbatorite in comuna Tortoman

Cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, autoritatea locala a organizat, in aceasta minunata zi de 8 martie, o petrecere in cinstea doamnelor si domnisoarelor din localitate.

Cele aproximativ 150 de reprezentante ale sexului frumos din Tortoman si din satul Dropia, au petrecut de Ziua Femeii la Caminul Cultural din comuna momente vesele, unice si pline de bucurie. „Este cel de-al doilea an cand le pregatim acestor minunate femei, o zi plina de distractie si voie buna. Eu impreuna cu alti barbati, ne-am implicat efectiv la bucatarie si le-am pregatit sarbatoritelor zilei, o masa gustoasa si bogata. Totodata, le-am pregatit si multe alte surprize printre care o formatie numita „Magic” din Municipiul Medgidia. Reprezentantele sexului frumos au fost incantate si de interpretul Bratu Iulian si cantareata Stela Trifan. Muzica le-a scos pe doamne la dans, facandu-le sa uite, macar pentru o zi, de toate problemele cotidiene”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Tortoman, Lucian Chitic.
Femeile din peste 50 de tari ale lumii sunt celebrate de 8 Martie, ca o recunoastere a aportului lor la dezvoltarea societatii. Ziua Internationala a Femeii este prilejul de a face un bilant al eforturilor si realizarilor si mai cu seama pentru a pregati viitorul si oportunitatile care privesc generatiile viitoare de femei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*