Tudorel Gurgu are planuri mari pentru locuitorii comunei Ciobanu

Martie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Anul 2013 a fost inceput cu dreptul de catre administratia locala, deoarece s-au realizat multe investitii importante urmand ca in viitorul apropiat, sa prinda viata si altele.

"Sunt foarte bucuros pentru ca am reusit un lucru extraordinar si anume, infiintarea societatii S.C. "Ciobanasu Edilitar" S.R.L., unde Consiliul Local Ciobanu este actionar unic si care inregistreaza un numar total de zece angajati. Cu aceasta societate a Consiliului Local avem posibilitatea de a realiza diverse lucrari importante precum pietruire, asfaltare si chiar deszapezirea strazilor pe perioada iernii. Totodata, costurile pentru orice lucrare vor fi cu mult mai mici decat daca am fi contractat diferite firme pentru diverse investitii. Singurele cheltuieli inregistrate vor viza plata salariilor angajatilor", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Ciobanu, Tudorel Gurgu.
De asemenea, o alta realizare importanta pe care a inregistrat-o primaria comunei se refera la achizitia unui autogreder, a unui buldoexcavator, a unui cilindru compactor si a unui tractor. Aceste utilaje au fost achizitionate cu banii primiti de la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) pentru anii 2011 si 2012.

Parc eolian la Ciobanu

In zona satului Miorita, pe un teren extravilan in suprafata de aproximativ 1.000 de hectare, se vor inalta un numar de 16 turbine eoliene, cu o capacitate de 1,6 mw. La Ciobanu si-au anuntat intentia de a investi in domeniul vantului S.C. "Harsova 40" S.R.L., proiectul fiind mai amplu si anume ca, vor fi construite un total de 20 de turbine dintre care patru in orasul Harsova. "Speram ca in luna iunie a acestui an, sa fie demarate toate lucrarile ce se impun constructiei acestui parc eolian. Investitia va aduce locuri de munca iar bugetul administratiei locale va creste semnificativ", ne-a comunicat edilul sef.


Articole din editia din data de Martie 2013

 • Grapini: Degeaba facem promovare daca vine turistul si este nemultumit

  Administratie locala
 • Ordonatorii de credite pot face angajamente doar dupa plata restantelor

  Administratie locala
 • Guvernul va sista lucrarile la reactorul 5 al centralei de la Cernavoda

  Administratie locala
 • Ponta: Vom renunta la programul "Cornul si Laptele" si directionam banii catre after-school

  Administratie locala
 • Primii pasi in reorganizarea administrativa a Romaniei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771