Lucrari in derulare la Harsova

19 Martie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Tudor Nadrag, edilul sef al autoritatii locale a inceput noul an in forta, cu speranta de a finaliza proiectele vechi dar si de a demara alte investitii noi, importante pentru toti locuitorii.

"Cu echipa de constructii de la S.C. "Edil Urban" S.R.L. la care unic actionar este Consiliul Local Harsova, efectuam lucrari de reparatii ale trotuarelor deteriorate pe perioada iernii si de asemenea, ne pregatim sa achizitionam asfalt de la statia Cuza Voda a Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri (RAJDP). Cu acesta, vom efectua asfaltarea si repararea strazilor din oras. In parteneriat cu Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta (RAJA), in cadrul proiectelor accesate pe fonduri europene, am inceput lucrarea de investitii de circa 5 miliarde euro in vederea constructiei unei statii de epurare, a trei statii de pompare si forajul a unui numar de patru puturi, pentru a oferi apa de calitate locuitorilor din Harsova. Tot cu sprijinul RAJA, s-au decolmatat forajele din zona apelor termale, pentru folosinta in primul rand, a cetatenilor din zona dar si a turistilor din toata tara care de 40 de ani, vin in permanenta la o cura gratuita de ape termale precum si la o partida buna de pescuit", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, primarul Tudor Nadrag.
Si cum puterea si dorinta de munca este foarte mare, in aceasta perioada, se lucreaza la constructia celui de-al doilea parc, situat in curtea Liceului Teoretic "Ioan Cotovu" precum si la plantarea de arbori si arbusti ornamentali, pe principalele trei strazi si anume Revolutiei, Vadului si Plantelor, lucrari finantate din fonduri de la Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).
Tot cu societatea S.C. "Edil Urban" S.R.L., se realizeaza, acum, odata cu sosirea primaverii, o ampla campanie de curatenie a orasului Harsova. Astfel ca, se strang resturile vegetale pe care oamenii le scot din propriile curti, se curata spatiile verzi, se varuiesc copacii, etc.

Proiectul amplasarii camerelor video, contestat

"Va informez ca, proiectul privind amplasarea a unui numar de 120 de camere de monitorizare a fost contestat in instanta si asteptam decizia acesteia. In ceea ce priveste montarea panourile de informare, firma care a castigat licitatia a semnat deja cu noi contractul de executie, urmand ca, in urmatoarele 60 de zile, sa fie montate", a completat primarul Tudor Nadrag.


Articole din editia din data de 19 Martie 2013

 • Grapini: Degeaba facem promovare daca vine turistul si este nemultumit

  Administratie locala
 • Ordonatorii de credite pot face angajamente doar dupa plata restantelor

  Administratie locala
 • Guvernul va sista lucrarile la reactorul 5 al centralei de la Cernavoda

  Administratie locala
 • Ponta: Vom renunta la programul "Cornul si Laptele" si directionam banii catre after-school

  Administratie locala
 • Primii pasi in reorganizarea administrativa a Romaniei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ťa ordinar─â a lunii octombrie, desf─â╚Öurat─â ├«n municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion ╚Öi baz─â sportiv─â ├«n Tuzla

  Administratie locala
 • Strada ╚ścolii ╚Öi strada Bisericii din localitatea R─âzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamn─â bogat─â ├«n lucr─âri la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarel─â pietonal─â ├«n Pe╚Ötera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771