Week-end plin pentru elevii din Mereni

Martie 2013, Iulia Fţlfan

Social

In urma cu doua saptamani, copiii ce studiaza in cadrul Scolii gimnaziale "Nichita Stanescu", au fost implicati in doua evenimente scolare foarte importante pentru dezvoltarea lor.

Sambata, 2 martie 2013, incepand cu ora 10.00, a avut loc faza judeteana a Olimpiadei de Religie, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, etapa ce s-a tinut la scoala "Nicolae Tonitza" (nr. 39) din Constanta.
In cadrul concursului, un numar de 13 elevi din clasele V-VIII ai Scolii gimnaziale "Nichita Stanescu" din localitatea Mereni, au facut onoare si cinste unitatii de invatamant, obtinand un loc intai si mai multe mentiuni. Astfel ca, la nivelul clasei a VII-a, eleva Ardelean Bianca a obtinut premiul I cu nota 9.60, iar de la celelalte clase copiii au adus premii la fel de importante si anume, mentiuni. Elevii care au participat la Olimpiada de Religie, au fost intens pregatiti de doamna profesor Vana Georgiana. "Dorim ca pe aceasta cale, atat eu cat si doamna secretar a unitatii de invatamant Lungu Costela, sa-i multumim domnului primar al comunei Mereni Gheorghe Chiriac pentru faptul ca, a asigurat transportul pentru a duce acesti copii minunati la Constanta", a declarat pentru ziarul nostru, Vana Georgeta, profesor de religie.
Subiectele au fost intocmite conform prevederilor Ministerului Educatiei Nationale, de catre Comisia judeteana de elaborare a subiectelor. Etapa Nationala va avea loc in orasul Cluj-Napoca.

Concursul de sah "Cupa Martisorului", la Mereni

Duminica, 3 martie 2013, in cadrul Scolii gimnaziale "Nichita Stanescu" din localitate, a avut loc un concurs judetean de sah, organizat de administratia locala a comunei. La eveniment, elevii din Mereni, au jucat sah impreuna cu copii din tot judetul Constanta.
Premiantii editiei au fost urmatorii: Locul I Badea Marian si Badea Daniel; Locul II Lungu Iulian, Mardari Iulian si Ciucardel Gabriel; Locul III Paraleste Daniel si Ciucardel Mihai.
Elevii din mediul rural, au dovedit ca sunt foarte ambitiosi si muncitori si din acest motiv acestia trebuie sustinuti si promovati, in continuare.


Articole din editia din data de Martie 2013

 • Ilie Sarbu: Blejnar a verificat-o pe mama lui Ponta

  Social
 • Mamaia promovata la Targul de Turism al Romaniei

  Social
 • Week-end plin pentru elevii din Mereni

  Social
 • Primaria Mangalia demoleaza chioscurile ilegale de pe plaje

  Social
 • PNDR vine in satul tau

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armisti╚Ťiului, s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria F├ónt├ónele va acorda stimulente financiare pentru ├«ntemeierea familiei ╚Öi pentru nou n─âscu╚Ťi

  Social
 • Caravan─â de informare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria municipiului Medgidia ├«╚Öi premiaz─â cet─â╚Ťenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771