Sedinta Consiliului Local Aliman

12 Martie 2013, Marian Carson

Administratie locala

Pe data de 28 februarie 2013, seful administratiei locale Gheorghe Topalu, i-a convocat la sediul primariei, pe toti cei 11 consilieri locali, in vederea dezbaterii celor cinci puncte de pe ordinea de zi.

Un prim punct al sedintei a vizat concesionarea imobilului fost sediu C.A.P Aliman, ce este compus din cladire si teren, prin licitatie publica. Initiatorul proiectului, edilul sef Gheorghe Topalu, ne-a declarat ca, se doreste ca acest imobil, sa fie concesionat unui investitor care sa se ocupe de spatiu, sa-l ingrijeasca si sa-l intretina si, de ce nu, sa creeze si locuri de munca pentru oamenii din comuna. Constructia dateaza de prin anul 1979 si are o suprafata totala de 740 mp din care 340 mp, reprezinta terenul pe care se intinde cladirea propriu-zisa.
Un alt proiect de pe ordinea de zi, s-a referit la punerea la dispozitia comisiei locale de fond funciar a suprafetei de 39,77 hectare de pasune, identificata in parcela Ps 1517, proprietate privata a Comunei Aliman, in vederea punerii in aplicare a prevederilor Legii nr.247/2005, privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente. Astfel ca, aceasta parcela este libera spre a fi data persoanelor doritoare de pasune, cu titlu de proprietate. Doritori sunt mai multi, insa, mare parte dintre ei, isi doresc nu pasune ci teren arabil.
Urmatoarele proiecte de pe ordinea de zi au fost: proiect de hotarare privind aprobarea contractarii unui imprumut in valoare de maxim 131.255 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G nr. 3/2012, privind reglementarea unor masuri pentru reducerea unor arierare din economie, alte masuri financiare, precum si modificarea unor acte normative; diverse.

Dans si voie buna, de 8 Martie

"Incepand cu ora 18.00, aproximativ 150 de doamne si domnisoare, au pasit in Caminul Cultural Aliman, pentru o seara de neuitat, in care au dansat si s-au bucurat de o zi numai a lor. Ma bucur ca, am reusit din propriile mele resurse financiare, sa le aduc macar pentru o zi, zambetul pe chipuri acestor doamne", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful administratiei locale, Gheorghe Topalu.


Articole din editia din data de 12 Martie 2013

 • Ilie Sarbu: Blejnar a verificat-o pe mama lui Ponta

  Administratie locala
 • Mamaia promovata la Targul de Turism al Romaniei

  Administratie locala
 • Week-end plin pentru elevii din Mereni

  Administratie locala
 • Primaria Mangalia demoleaza chioscurile ilegale de pe plaje

  Administratie locala
 • PNDR vine in satul tau

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771