Doamnelor si domnisoarelor, primiti primavara in sufletele dumneavoastra!

Martie 2013, Iulia Fţlfan

Social

Din dorinta de a fi mai buni, mai intelegatori cu aproapele nostru, reprezentantele Organizatiei Judetene de Femei a Partidului Social Democrat Constanta, si-a indreptat pasii catre doamnele a caror soarta nu a fost prea buna dar si catre doamnele care le ingrijesc.

Astfel ca, vineri, 1 martie 2013, ora 10.00, acestea au fost alaturi de doamnele din cadrul Spitalului Clinic Judetean Constanta din sectiile maternitate, pediatrie si oncologie, atat paciente cat si salariate, oferindu-le in dar flori si martisoare.
Incepand cu ora 12.00, cele 100 de persoane aflate in Centrul de Batrani din comuna Poarta Alba, dar si doamnele si domnisoarele care ii ingrijesc, au primit vizita importanta a femeilor social democrate constantene, acestea oferindu-le martisoare, flori si un pranz cald.
In aceeasi zi, de la ora 14.00, reprezentantele Organizatiei Judetene de Femei a Partidului Social Democrat Constanta, i-au vizitat si pe cei 150 de batrani din Centrul pentru Persoane Varstnice Constanta, cu speranta ca le vor alina catusi de putin durerea prin oferirea de flori, martisoare si mici atentii, dar nu in ultimul rand, asigurandu-i ca vor fi mereu aproape de ei. Prin acest gest, doamnele social democrate au dorit sa daruiasca un strop de speranta si iubire celor care au atata nevoie de noi toti, celor lipsiti de caldura unei familii.
Sirul evenimentelor a luat sfarsit in ziua de 2 martie, incepand cu ora 13.00, atunci cand reprezentantele social democrate, au sarbatorit Ziua Internationala a Femeii intr-un cadru festiv, la Restaurantul "Aurora" din statiunea Mamaia. Aici, 750 de doamne si domnisoare din intreg judetul Constanta, s-au bucurat de o frumoasa reintalnire la inceputul unei noi primaveri.
Incepand cu ora 14.30, Presedintele Organizatiei Judetene PSD Constanta domnul Radu Stefan Mazare, domnul Prim Vicepresedinte Nicusor Daniel Constantinescu, precum si alte persoane din conducerea organizatiei, au fost prezenti in mijlocul femeilor social democrate constantene pentru a le adresa mesajele domniilor lor, cu prilejul Zilei Internationale a Femeii.
Viata, arta chiar si energia, se declina la feminin. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, femeile fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica intregii omeniri. Si iata ca, pentru reprezentantele frumosului, timpul se opreste putin in loc, la fiecare inceput de primavara, pentru a le aduce un omagiu.


Album foto

 • Articole din editia din data de Martie 2013

 • Ponta, despre Schengen: Nu vrem sa ajungem in JAI la exercitarea dreptului de veto al Germaniei. Schimbam strategia privind obiectivele europene

  Social
 • Liga a IV a de Fotbal

  Social
 • Doamnelor si domnisoarelor, primiti primavara in sufletele dumneavoastra!

  Social
 • Noi reguli pentru centrele de colectare a fierului vechi din Mangalia

  Social
 • "Itinerarii si evenimente inedite in Dobrogea"

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de test─âri medicale gratuite ├«n mediul rural ÔÇ×Nu am f─âcut destulÔÇŁ ajunge ├«n Constan╚Ťa

  Social
 • Elevii premian╚Ťi din Vulturu ├«n tab─âr─â la C├ómpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu ├«n vizit─â la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani boteza╚Ťi la Cump─âna

  Social
 • Vacan╚Ť─â de vis pentru copiii din Gr─âdina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771