Investitii pentru o viata mai buna a locuitorilor, la Amzacea

Februarie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul sef al autoritatii locale Constantin Radu, ne-a declarat ca, are multe proiecte pregatite sa fie demarate in acest an, obiective de mare importanta pentru modernizarea si dezvoltarea comunei.

Consiliul Local Amzacea a predat pe baza de protocol Consiliului Judetean Constanta (CJC), obiectivul privind constructia unui Camin Cultural in comuna. Si, imediat ce aceasta lucrare de anvergura este finalizata, va fi predata, tot pe baza de protocol, administratiei locale.
"Speram, ca in cel mai scurt timp cu putinta, sa fie demarate toate lucrarile ce se impun, deoarece nu avem un Camin Cultural. Oamenii asteapta cu nerabdare sa se bucure de aceasta unitate, deoarece astfel vor avea unde sa organizeze nunti, botezuri si de asemenea, spectacole, diferite evenimente culturale organizate de unitatile de invatamant dar si de noi, administratia locala", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, Constantin Radu, edilul sef al comunei Amzacea.
Caminul Cultural este prevazut sa cuprinda o sala de spectacole, sala de sedinte, sala internet, sala protocol, o arhiva, o biblioteca, o sala de depozitare, vestiare pentru artisti, bucatarie, grupuri sanitare iar la exterior spatioase locuri de parcare.

Infrastructura, un obiectiv important pentru edilul Constantin Radu

Proiectul de introducere a retelei de canalizare menajera in localitatea Amzacea este un vis ce se doreste a deveni realitate. Acesta a fost depus la sfarsitul anului 2009 la Administratia Fondului pentru Mediu insa, din pacate, a fost respins. "Asteptam deschiderea sesiunilor de finantare si il vom depune la Ministerul Mediului deoarece localitatea noastra are mare nevoie de cei 11 kilometri de retea de canalizare menajera. La acest proiect se adauga si constructia unei statii de epurare dar si asfaltarea a opt kilometri de drum", ne-a comunicat primarul Constantin Radu.
Valoarea proiectului se ridica la suma de 60 miliarde lei vechi.

Articole din editia din data de Februarie 2013

 • Investigatii europene pentru inimile constantenilor

  Administratie locala
 • Lucrari demarate la Satul Pescaresc din Tuzla

  Administratie locala
 • 2013, un an al dezvoltarii pentru comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Investitii pentru o viata mai buna a locuitorilor, la Amzacea

  Administratie locala
 • Reabilitarea Scolii cu clasele I-VIII din Dumbraveni, pe ultima suta de metri

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Re╚Öit Taner ├«n perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Prim─âria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitat─â. Prim─âria a solicitat finan╚Ťare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucr─âri de ├«mprejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din B─âneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771