Vacanta prelungita de 1 Mai si Paste: Bugetarii ar mai putea primi 2 zile libere in 2013. Mazare: "Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie"

19 Februarie 2013, Petric Radu

Social

Hotelierii de pe litoral au anuntat, vineri, ca au pregatit pachete speciale pentru minivacanta de 1 Mai si de Paste,reprezenatii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii cerand premierului Victor Ponta ca zilele de 2 si 3 mai sa fie declarate libere.

Primarul Radu Mazare a declarat, luni, ca a vorbit cu vicepremierului Liviu Dragnea despre acest subiect si i-a solicitat sa-i transmita premierului Victor Ponta ca ar fi bine sa se intample acest lucru.
"Am vorbit cu domnul Dragnea, i-am spus sa-i transmita domnului Ponta ca ar fi nimerit sa fie legat 1 Mai cu Pastele. Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie. O sa mai dau un telefon sa vad daca s-au hotarat astazi ca urmau sa discute, sper", a spus Radu Mazare la finalul sedintei Consiliului Local.
Intrebat ce va face de 1 Mai, primarul a spus ca atunci va filma videoclipul imnului statiunii Mamaia.
"Pentru 1 Mai sunt foarte multe surprize, non-stop va fi o distractie. Eu de 1 Mai filmez clipul cu cei care vor veni aici", a mentionat Mazare.
Reprezenatii Asociatiei Litoral - Delta Dunarii i-au cerut saptamana trecuta premierului Victor Ponta ca zilele de 2 si 3 mai sa fie declarate libere.
"Asa cum spune traditia, Litoralul Romanesc este destinatia vedeta pentru petrecerea minivacantei de 1 Mai, care, printr-o conjunctura fericita, se va sarbatori in aceeasi saptamana cu sarbatorile pascale. ANAT si Asociatia Litoral - Delta Dunarii au solicitat Guvernului Romaniei si premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai - Ziua Tineretului, si 3 mai sa fie acordate ca si zile nationale libere, cu posibilitatea de recuperare in 2013, pentru a stimula circulatia turistica spre statiunile turistice din Romania si catre litoralul romanesc, ceea ce ne va permite sa dam un start excelent sezonului 2013", a transmis presedinte Asociatiei Litoral, Corina Martin.


Articole din editia din data de 19 Februarie 2013

 • Radu Mazare a anuntat ca vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta cu fonduri europene

  Social
 • Vacanta prelungita de 1 Mai si Paste: Bugetarii ar mai putea primi 2 zile libere in 2013. Mazare: "Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie"

  Social
 • Investitie finalizata in comuna Vulturu

  Social
 • Lucrarile la Caminul de batrani din Stupina, pe ultima suta de metri

  Social
 • Consiliul Judetean Constanta, un sprijin real pentru comuna Vulturu

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Hora Unirii – reiterată în municipiul Medgidia

  Social
 • Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Cumpăna

  Social
 • O nouă sesiune a bursei locurilor de muncă la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru ostași! Ziua Armatei Române, sărbătorită ca în fiecare an, la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771