Vacanta prelungita de 1 Mai si Paste: Bugetarii ar mai putea primi 2 zile libere in 2013. Mazare: "Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie"

Februarie 2013, Petric Radu

Social

Hotelierii de pe litoral au anuntat, vineri, ca au pregatit pachete speciale pentru minivacanta de 1 Mai si de Paste,reprezenatii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii cerand premierului Victor Ponta ca zilele de 2 si 3 mai sa fie declarate libere.

Primarul Radu Mazare a declarat, luni, ca a vorbit cu vicepremierului Liviu Dragnea despre acest subiect si i-a solicitat sa-i transmita premierului Victor Ponta ca ar fi bine sa se intample acest lucru.
"Am vorbit cu domnul Dragnea, i-am spus sa-i transmita domnului Ponta ca ar fi nimerit sa fie legat 1 Mai cu Pastele. Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie. O sa mai dau un telefon sa vad daca s-au hotarat astazi ca urmau sa discute, sper", a spus Radu Mazare la finalul sedintei Consiliului Local.
Intrebat ce va face de 1 Mai, primarul a spus ca atunci va filma videoclipul imnului statiunii Mamaia.
"Pentru 1 Mai sunt foarte multe surprize, non-stop va fi o distractie. Eu de 1 Mai filmez clipul cu cei care vor veni aici", a mentionat Mazare.
Reprezenatii Asociatiei Litoral - Delta Dunarii i-au cerut saptamana trecuta premierului Victor Ponta ca zilele de 2 si 3 mai sa fie declarate libere.
"Asa cum spune traditia, Litoralul Romanesc este destinatia vedeta pentru petrecerea minivacantei de 1 Mai, care, printr-o conjunctura fericita, se va sarbatori in aceeasi saptamana cu sarbatorile pascale. ANAT si Asociatia Litoral - Delta Dunarii au solicitat Guvernului Romaniei si premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai - Ziua Tineretului, si 3 mai sa fie acordate ca si zile nationale libere, cu posibilitatea de recuperare in 2013, pentru a stimula circulatia turistica spre statiunile turistice din Romania si catre litoralul romanesc, ceea ce ne va permite sa dam un start excelent sezonului 2013", a transmis presedinte Asociatiei Litoral, Corina Martin.


Articole din editia din data de Februarie 2013

 • Radu Mazare a anuntat ca vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta cu fonduri europene

  Social
 • Vacanta prelungita de 1 Mai si Paste: Bugetarii ar mai putea primi 2 zile libere in 2013. Mazare: "Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie"

  Social
 • Investitie finalizata in comuna Vulturu

  Social
 • Lucrarile la Caminul de batrani din Stupina, pe ultima suta de metri

  Social
 • Consiliul Judetean Constanta, un sprijin real pentru comuna Vulturu

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armistițiului, sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria Fântânele va acorda stimulente financiare pentru întemeierea familiei și pentru nou născuți

  Social
 • Caravană de informare pentru persoanele cu dizabilități din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia își premiază cetățenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771