Consiliul Judetean Constanta, un sprijin real pentru comuna Vulturu

Februarie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

In luna august 2012 au fost demarate lucrarile privind reabilitarea unui obiectiv de interes pentru modernizarea mediului rural si anume a Caminului Cultural din localitate.

Asa cum primarul administratiei locale ne-a declarat, Caminul Cultural a fost predat catre Consiliul Judetean Constanta (CJC) in vederea reabilitarii cat si a finantarii. In acest moment, lucrarile sunt realizate intr-un procent de 75% si se spera ca, in primavara acestui an aceasta institutie culturala sa fie functionala.
Constructia, care pana la momentul demararii lucrarilor a fost folosita ca si Camin Cultural pentru toti locuitorii comunei Vulturu, a fost ridicata in anul 1962 iar de atunci nu a mai beneficiat de niciun fel de reabilitare. Astfel ca, vechimea ei nu mai asigura conditiile optime in vederea organizarii evenimentelor culturale si nu numai.
Atat interiorul cat si exteriorul Caminului Cultural ce se intinde pe o suprafata de 434 mp, beneficiaza in acest moment de ample lucrari de reabilitare, acoperisul fiind si el inlocuit, in aceste zile lucrandu-se intens la imprejmuire.
"In sfarsit, in cel mai scurt timp, cu totii ne vom putea bucura de un Camin Cultural reabilitat si modernizat la standarde moderne", a declarat seful autoritatii locale Vulturu, Eugen Berbec.

Dezvoltarea localitatii continua si in acest an

"Anul 2013 aduce, unul din cele mai importante proiecte ce vizeaza amenajarea unei retele de apa (16,781 km) si canalizare (14,912 km) in comuna Vulturu. Urmeaza sa fie semnat contractul de finantare, pentru ca mai apoi sa putem da drumul licitatiei pentru demararea lucrarilor", ne-a comunicat edilul sef. Valoarea proiectului se ridica la suma de 6,7 milioane de lei, bani de la Administratia Fondului de Mediu.


Articole din editia din data de Februarie 2013

 • Radu Mazare a anuntat ca vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta cu fonduri europene

  Administratie locala
 • Vacanta prelungita de 1 Mai si Paste: Bugetarii ar mai putea primi 2 zile libere in 2013. Mazare: "Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie"

  Administratie locala
 • Investitie finalizata in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Lucrarile la Caminul de batrani din Stupina, pe ultima suta de metri

  Administratie locala
 • Consiliul Judetean Constanta, un sprijin real pentru comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitat─â. Prim─âria a solicitat finan╚Ťare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucr─âri de ├«mprejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din B─âneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea re╚Ťea de ap─â

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771