Administrație locală

Reabilitarea si modernizarea scolii vechi si a gradinitei din Pantelimon

Potrivit declaratiilor edilului sef al comunei Vasile Neicu, aceasta importanta lucrare ce este in plina desfasurare este suportata in intregime de Consiliul Judetean Constanta (CJC).

Cladirea la care se lucreaza inca din luna octombrie 2012 dateaza inca de prin anul 1936. Astfel ca, s-a luat decizia de a interveni in vederea reabilitarii dar si a unei extinderi. „Scoala veche cuprinde un numar de trei sali de clasa, o cancelarie si grupuri sanitare iar gradinita este formata din doua clase mai mari, de una ceva mai mica, grupuri sanitare si o spalatorie. S-a lucrat intens pana in luna decembrie a anului trecut, moment in care toate acestea au fost sistate pana in prezent cand au fost reluate. De asemenea, in spatele unitatii de invatamant si a unitatii prescolare, se construieste o magazie in care vor fi depozitate tot felul de materiale”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Pantelimon, Vasile Neicu.
Astfel ca, pana in prezent a fost schimbat acoperisul cladirii urmand celelalte lucrari precum tencuirea peretilor, schimbarea plafoanelor, montarea parchetului, inlocuirea instalatiei electrice, introducerea instalatiei de incalzire, etc.
„Ma bucur ca s-a demarat acest proiect si ca, pas cu pas, le vom realiza pe toate, totul pentru ca elevii si prescolarii dar si cadrele didactice sa se bucure si sa beneficieze de cele mai bune conditii. Sper ca in doua luni de zile lucrarile sa fie finalizate”, ne-a comunicat edilul sef.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*