Administrație locală

Reabilitarea DC 48 din comuna Oltina

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Gheorghe Chirciu, drumul comunal 48 ce creeaza legatura intre Oltina si Satu Nou este format din piatra si din cauza inundatiilor din anul 2010 acesta s-a deteriorat.

„Licitatia privind reabilitarea Drumului Comunal 48 a fost finalizata pe data de 11 decembrie 2012 si urmeaza ca in cel mai scurt timp sa fie desemnat si castigatorul acestei licitatii. In cazul in care in perioada imediat urmatoare nu va fi contestat castigatorul, in luna aprilie a acestui an vom putea demara fara probleme lucrarile privind reabilitarea acestui drum important. Drumul comunal 48 se intinde pe o lungime de noua km, insa doar 5,5 km din suprafata totala se vor asfalta, deoarece doar aceasta portiune a fost afectata puternic de inundatii”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef al primariei Oltina, Gheorghe Chirciu.
Si pentru ca aceasta importanta lucrare sa fie demarata, administratia locala a comunei a atras bani de la Uniunea Europeana, pe Masura 3.2.2. Perioada de executie a lucrarilor se intinde pe o perioada de aproximativ cinci luni de zile.

„Ne dorim sa reusim finalizarea gradinitei de la Razoare”

Una din supararile si framantarile edilului Gheorghe Chirciu este aceea ca, nu poate finaliza unitatea destinata prescolarilor din satul Razoare din lipsa de fonduri. „Pentru a putea duce la bun sfarsit acest obiectiv, mai avem nevoie de o suma de aproximativ 250.000 lei. In acest moment, mai sunt de realizat doar finisajele interioare si exterioare si de montat centrala termica”, ne-a comunicat primarul Oltinei.
Gradinita cu doua clase, urmeaza a gazdui aproximativ 50 de copii din satul Razoare si este prevazuta cu spatii pentru vestiare, grupuri sanitare separate pentru copii si cadrele didactice ce se vor ocupa de micuti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*