Dorintele edilului Anton Burcea pentru comuna Adamclisi

Februarie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Continuarea lucrarilor la Caminul Cultural din Urluia dar si demararea celor de la Caminul Cultural din Adamclisi, reprezinta o prioritate in acest an pentru seful autoritatii locale.

"Pe langa alte proiecte pe care mi le doresc pentru locuitorii comunei in fruntea careia sunt, se enumara lucrarile la cele doua institutii culturale de pe raza comunei. Si pentru a putea realiza aceste investitii imperios necesare, am trimis o adresa catre Consiliul Judetean Constanta pentru a ne ajuta in acest sens iar acum suntem in asteptarea unui raspuns, speram pozitiv", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Adamclisi Anton Burcea.
Lucrarile la Caminul Cultural din Urluia au fost sistate in urma cu aproximativ cinci ani de zile din lipsa de fonduri, insa undeva la inceputul anului 2011 au fost facute multe demersuri pentru reluarea constructiei. Caminul este construit pe o suprafata de 400 de metri patrati si va avea o sala de spectacole, grupuri sanitare noi, cabina pentru actori, bucatarie, magazie si alte spatii, astfel incat sa corespunda standardelor actuale. Pana in prezent, s-a montat acoperisul dar si usile si ferestrele. Mai sunt multe de facut insa primarul spera sa primeasca sprijinul necesar pentru finalizarea institutiei culturale.
Cat despre Caminul Cultural de la Adamclisi putem spune ca, are o vechime de peste 50 de ani iar aici initial a fost un internat si cu timpul a fost transformat in obiectivul care este astazi. Investitia aici este considerata de stricta necesitate si oportuna pentru cresterea calitatii vietii si diversificarea ofertei culturale si implicit pentru dezvoltarea durabila a comunei Adamclisi.
"Cat despre aprobarea bugetului local pe acest an, va pot spune ca, a fost amanata deoarece nu am primit inca toate datele necesare de la Guvern. Totodata, in sedinta Consiliului Local din aceasta saptamana vom supune votului majorarea cu 16,5% a taxelor si impozitelor locale", a incheiat Anton Burcea.


Articole din editia din data de Februarie 2013

 • Orasul Baneasa, intr-o continua transformare

  Administratie locala
 • Reabilitarea DC 48 din comuna Oltina

  Administratie locala
 • Prima sedinta de Consiliu Local pe anul 2013, la Aliman

  Administratie locala
 • Previziuni astrale pentru perioada 12 februarie 18 februarie

  Administratie locala
 • Consiliul Judetean Constanta, un mare sprijin pentru autoritatea locala din Deleni

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771