An plin de realizari pentru comunitatea din Mircea Voda

Decembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Autoritatea locala a comunei Mircea Voda, are planuri pentru anul acesta care se apropie de final dar si planuri pentru anul 2013, cu speranta ca, lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.

Una din cele mai importante lucrari ce se apropie de final si care are receptia pe data de 15 decembrie 2012, vizeaza constructia noii unitati de invatamant din Mircea Voda. Scoala va avea opt sali de clasa, doua laboratoare, cancelarie, secretariat, biblioteca, grupuri sanitare pentru baieti si fete, grup sanitar pentru profesori si o centrala termica. Imediat ce aceasta investitie va fi gata, un alt proiect important pentru elevi va prinde viata, si anume, pe o parte din suprafata unitatii de invatamant deja existente, va fi amenajat un teren de sport. Astfel, elevii isi vor desfasura activitatile sportive in cele mai moderne conditii, pe o suprafata sintetica de aproximativ 1.000 mp.

Proiecte deja finalizate

Edilul sef Dumitru Dedu ne-a declarat ca, scoala cu clasele I-VIII din Satu Nou a fost extinsa si reabilitata prin "Programul de Reabilitare a Infrastructurii Scolare" al Ministerului Educatiei. Atat interiorul cat si exteriorul au fost reabilitate integral, clasele sunt utilate cu mobilier nou, iar grupurile sanitare sunt dotate corespunzator.
De asemenea, si unitatea de invatamant cu clasele I-VIII din Mircea Voda a fost si ea reparata pentru ca elevii sa isi poata desfasura activitatea corespunzator, pana la terminarea constructiei noii scoli care este gata in luna decembrie a acestui an.
"Pentru anul viitor, ne-am propus sa, pietruim si restul de trei kilometri dintr-un total de opt. Cei cinci km din Satu Nou si Mircea Voda i-am pietruit cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, urmand ca pentru lucrarile ramase sa alocam bani de la bugetul local. De asemenea, avem si de asfaltat si de betonat rigolele din cele doua localitati. Le transmit oamenilor sa aiba incredere in noi, pentru ca, noi suntem o echipa bine formata si ca tot ce facem, facem numai in folosul comunitatii", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Dumitru Dedu.


Articole din editia din data de Decembrie 2012

 • An plin de realizari pentru comunitatea din Mircea Voda

  Administratie locala
 • Primaria Lipnita, alaturi de oameni

  Administratie locala
 • Mos Nicolae si Mos Craciun, poposesc in comuna Deleni

  Administratie locala
 • "Alba ca zapada si cei sapte pitici" la Mereni

  Administratie locala
 • S-a dat startul magigei sarbatori a Craciunului in comuna Pestera

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Re╚Öit Taner ├«n perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Prim─âria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitat─â. Prim─âria a solicitat finan╚Ťare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucr─âri de ├«mprejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din B─âneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771