"Alba ca zapada si cei sapte pitici" la Mereni

Decembrie 2012, Marian Carson

Administratie locala

Pe data de 6 decembrie 2012, primaria comunei a organizat un eveniment frumos de animatie si comedie, cantece, dansuri si momente de magie, in cadrul Caminului Cultural din localitate.

"Si pentru a marca in sufletele copilasilor ziua in care Mos Nicolae imparte dulciuri, am adus o trupa de actori care sa creeze o poveste, dorinta noastra, a tuturor, fiind aceea de a-i bucura si de a-i inveseli pe prichindei si nu numai. Darurile cu dulciuri de la Mos Nicolae nu au ezitat sa apara, astfel ca, toti cei 350 de scolari si prescolari din cele doua unitati de invatamant si cele trei gradinite din comuna Mereni, s-au bucurat din plin de ele", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Gheorghe Chiriac.
Spectacolul organizat a avut ca tema principala, una din cele mai indragite povesti de toti copiii de pe intreg globul si anume, "Alba ca zapada si cei sapte pitici". Personajele prezentate au fost Alba ca Zapada si cei sapte pitici: Doc (Inteleptul), Happy (Bucurosul), Bashfull (Rusinosul), Sleepy (Somnorosul), Sneezy (Hap-Ciu), Grumpy (Morocanosul), Dopey (Mutulica).
De asemenea, inaintea vacantei de iarna, la toate scolile si gradinitele vor avea loc serbari in care copiii vor fi actorii principali. Acestia vor primi din nou daruri de la Mos Craciun, tolba lui fiind pregatita a fi descarcata pentru toti. Nici cele 750 de familii de pe raza comunei Mereni nu vor fi uitate, in preajma Craciunului, din poarta-n poarta, Mosul le va duce pachete cu alimente importante mesei de sarbatoare.
"Sunt multi oameni napastuiti, cu venituri mici sau fara nici o sursa de venit ce nu au ce sa puna pe masa. Incercam ca acest ajutor al nostru sa le aduca zambetul pe chipurile triste. Craciun Fericit tuturor locuitorilor comunei si nu numai, le doresc sanatate multa, putere si sper ca impreuna sa reusim sa facem multe pentru Mereni", ne-a declarat edilul sef.

An cu suisuri si coborasuri pentru administratia locala a comunei

"Bugetul din acest an, nu ne-a permis decat sa supravietuim, sa asiguram salariile angajatilor si sa platim o parte din utilitati iar din pacate, din acest motiv, pentru investitiile necesare comunei nu am beneficiat decat de o suma mica de la Guvern pentru reteaua de alimentare cu apa in Mereni si Osmancea. In acest moment, lucrarea este stopata datorita lipsei finantarii, aceasta fiind gata in proportie de 50%. Sper ca in 2013 sa beneficiem de un buget mai mare iar noul Guvern sa-si intoarca fata si catre locuitorii comunei Mereni si sa ne finanteze doua proiecte importante. Primul este cel privind finalizarea retelei de apa iar cel de-al doilea, alimentarea cu energie electrica a Cartierului Nou din Mereni", a incheiat primarul Gheorghe Chiriac.


Articole din editia din data de Decembrie 2012

 • An plin de realizari pentru comunitatea din Mircea Voda

  Administratie locala
 • Primaria Lipnita, alaturi de oameni

  Administratie locala
 • Mos Nicolae si Mos Craciun, poposesc in comuna Deleni

  Administratie locala
 • "Alba ca zapada si cei sapte pitici" la Mereni

  Administratie locala
 • S-a dat startul magigei sarbatori a Craciunului in comuna Pestera

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771