Si in anul 2013, se continua modernizarea si dezvoltarea comunei Vulturu

Decembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform edilului Eugen Berbec, un proiect important pentru locuitorii comunei vizeaza reabilitarea sistemului de alimentare cu apa, un sistem nou de pompare a apei, statie de tratare si statie de clorinare si amenajarea unei retele de canalizare.

"Sunt foarte bucuros deoarece am reusit redepunerea acestui important proiect la Ministerul Mediului. In anul 2009, am incercat sa-l depunem pentru prima data, insa ne-a fost respins pe Masura 3.2.2. prin Programul National de Dezvoltare Rurala. Din acest motiv, nu m-am dat batut si am fost mereu in cautarea altor solutii. Anul viitor cu siguranta vor fi demarate toate lucrarile ce se impun", a declarat pentru ziarul nostru, seful administratiei locale Vulturu, Eugen Berbec.
Aceasta investitie are ca scop reabilitarea sistemului de alimentare cu apa, care in prezent functioneaza si este contorizat. Lucrarea presupune schimbarea conductei vechi cu una noua dar si decolmatarea celor doua puturi care alimenteaza localitatea Vulturu. De asemenea, proiectul integrat include si amplasarea unui sistem nou de pompare a apei, statie de tratare si statie de clorinare si amenajarea unei retele de canalizare pe o lungime de 10,4 kilometri.
In alta ordine de idei, Caminul Cultural din Vulturu este finalizat in proportie de 70%. Atat interiorul cat si exteriorul cladirii ce se intinde pe o suprafata de 434 mp, beneficiaza de ample lucrari de reabilitare.
Autoritatea locala a comunei Vulturu a incheiat un protocol cu Consiliul Judetean Constanta (CJC), acestia ocupandu-se integral de lucrari dar si de finantarea proiectului.

Primaria, alaturi si in acest an de copii si batrani

"Inainte ca, copiii sa se bucure de mult asteptata vacanta, vom organiza la scoala o serbare, unde toti cei 122 de scolari si prescolari vor primi mici atentii din partea Mosului. Nici persoanele varstnice nu vor fi uitate, astfel ca, vor primi si ei cate un pachetel din partea noastra si a sponsorilor. Urez tuturor sanatate si prosperitate si un Craciun Fericit," a incheiat edilul Eugen Berbec.


Articole din editia din data de Decembrie 2012

 • Sudul litoralului, alimentat cu gaz

  Administratie locala
 • Dupa 27 de aniAutostrada Soarelui este finalizata!

  Administratie locala
 • Si in anul 2013, se continua modernizarea si dezvoltarea comunei Vulturu

  Administratie locala
 • Sfarsit de an cu multe realizari pentru comuna Targusor

  Administratie locala
 • Decembrie, luna sarbatorilor si a cadourilor la Gradina

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771