Locuintele sociale din Harsova, fara curent electric

Decembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Un mare of al edilului autoritatii locale Tudor Nadrag este acela ca, locatarii blocului social stau in bezna si risca sa-si petreaca sarbatorile de iarna la lumina lampii.

Primarul Tudor Nadrag este foarte suparat pe firma de distributie a energiei electrice ENEL, deoarece, desi a fost platita suma de 400 de milioane de lei vechi ce vizeaza racordarea la reteaua electrica a blocului de locuinte sociale cu 48 de unitati locative, oamenii stau in bezna.
In acest sens, primaria Harsova a trimis o adresa pe data de 28 noiembrie 2012 catre ENEL Distributie Dobrogea, care a fost redactata astfel: " La data de 5 septembrie 2012, am semnat impreuna cu reprezentantii dumneavoastra legali, contractul de racordare nr.13928418 pentru racordarea la reteaua electrica a blocului de locuinte sociale cu 48 de unitati locative avand la baza "cererea inregistrata cu nr. 13928418 din data de 23 ianuarie 2012 si a analizarii documentatiei anexate acesteia, depusa complet la aceasta data". Desi ne-am achitat integral de obligatiile asumate in contract, la aproape un an de la depunerea documentatiei, locatarii acestui bloc stau la lumina lampii. Ca sa construim acest bloc destinat unor oameni sarmani, am gasit deschise toate usile din tara asta, si va rugam, lasati-o si pe-a dumneavoastra. Va rugam sa fiti buni crestini si sa luminati caminele acestor napastuiti, macar incepand cu data de 25 decembrie 2012 cand s-a nascut "Lumina Lumii".
"Sper ca prin aceasta adresa, sa rezolvam aceasta problema si oamenii sa aiba lumina in casele lor in ziua sfanta a Craciunului", ne-a declarat Tudor Nadrag.

Cu bani putini, primaria se ingrijeste de toate probleme locuitorilor

"Din resursele limitate ale bugetului administratiei locale, ii sustinem deja de patru luni, pe cei 50 de insotitori ai persoanelor cu handicap, bani pe care statul trebuie sa-i ofere acestora. Si din aceleasi resurse, sustinem si 200 de angajati ai primariei Harsova si pe cei ai Societatii cu raspundere limitata ce functioneaza pe langa autoritatea locala.
Pentru anul viitor, imi doresc sa demaram constructia celor patru blocuri ANL, proiect aprobat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). De asemenea, doresc sa lotizam si sa repartizam circa 200 de locuri de casa, destinat familiilor tinere", a declarat pentru ziarul nostru, Tudor Nadrag.


Articole din editia din data de Decembrie 2012

 • Sudul litoralului, alimentat cu gaz

  Administratie locala
 • Dupa 27 de aniAutostrada Soarelui este finalizata!

  Administratie locala
 • Si in anul 2013, se continua modernizarea si dezvoltarea comunei Vulturu

  Administratie locala
 • Sfarsit de an cu multe realizari pentru comuna Targusor

  Administratie locala
 • Decembrie, luna sarbatorilor si a cadourilor la Gradina

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771