Candidati USL lansati pe ritmuri Saxo-beat

Noiembrie 2012, Adrian Nicarel

Politic

Aproximativ 3.000 de constanteni au participat vineri seara, in Piata Far, la lansarea candidatilor USL Alexandru Mazare, Eduard Martin, Manuela Mitrea si Mircea Titus Dobre pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Temperaturile scazute nu i-au oprit pe constanteni sa vina la eveniment. Pana la urcarea pe scena a candidatilor, constantenii s-au delectat cu melodiile Fanfarei RAJA, pentru ca apoi sa-si puna sangele in circulatie pe muzica fetelor de la Blaxy Girls. Dupa prima parte a concertului, candidatii USL, alaturi de care a fost si primarul Radu Mazare, au fost primiti cu aplauze. "Nu cred ca este momentul sa vorbim despre politica. Suntem cu totii lamuriti de cine a taiat salariile si cine le-a dat inapoi, de cine a ciuntit pensiile si cine le-a readus la normalitate, de cine a inchis spitalele si cine s-a preocupat de sanatatea populatiei, de cine a dat functionarii afara. Eu si colegii mei din USL avem puterea si curajul sa ne uitam in ochii oamenilor pentru ca nu ne este rusine cu ceea ce am facut in ultimii patru ani. USL este varianta castigatoare, USL = Guvern prieten pentru Constanta", a declarat senatorul Alexandru Mazare.

Indemn

Deputatul in functie Eduard Martin a declarat ca politicienii trebuie sa fie alaturi de oameni. "Joi, intr-o intalnire cu locuitorii din Poarta 6, trei familii mi-au cerut ajutorul, spunandu-mi ca nu vor imediat, ci dupa 9 decembrie, pentru ca acum am destule pe cap. Le-am spus ca eu, ca deputat, nu ii ajut cand am timp sau cand doresc eu, ci ii ajut atunci cand trebuie. Politicienii nu trebuie sa umileasca romanii, asa cum au facut Guvernele Boc si Ungureanu, ei trebuie sa fie alaturi de oameni. Echipa USL cu care noi venim in fata dumneavoastra va face ce trebuie pentru Constanta", a declarat Eduard Martin.
Ales in luna iunie consilier judetean, Mircea Titus Dobre a considerat ca trebuie sa faca pasul spre parlament, pentru a oferi un nou model politic. "Suntem multi, suntem impreuna si vom fi victoriosi pe 9 decembrie. Mesajul generatiei mele este acela ca tara noastra are un viitor pe care impreuna il putem construi", a declarat Mircea Titus Dobre.
Seria discursurilor a fost incheiata de primarul Radu Mazare. "De 12 ani de intalnim in aceasta piata . M-am straduit sa fac tot ce am promis, si m-am tinut de cuvant. Eu nu cred ca politicienii trebuie sa fie batosi, gomosi, numai la cravata, sa pozeze in familisti si altfel sa umble cu amante. Am fi putut vorbi de mult mai multe realizari daca nu aveam un Guvern potrivnic. Ca sa pot face tot ceea ce am promis am nevoie de ajutor pe 9 decembrie. Mergeti la vot si puneti stampila pe USL. Daca vom avea un Parlament si un Guvern USL, de restul ma ocup eu", a declarat Radu Mazare.
Ca de fiecare data primarul a coborat in randul oamenilor, lasand loc pe scena Alexandrei Stan, artista constanteana care, in ultimul an, a spart topurile internationale alaturi de Inna.
Sursa: www.telegrafonline.ro


Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2012

 • Sport, cultura si consiliere in noile centre de tineret

  Politic
 • Candidati USL lansati pe ritmuri Saxo-beat

  Politic
 • Tronsonul de autostrada Cernavoda Medgidia inaugurat pe 29 noiembrie de Ponta

  Politic
 • La Mangalia s-a deschis un punct de lucru al Serviciului Pasapoarte

  Politic
 • Tichete sociale pentru nevoiasii din Medgidia

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Viceprimarul din Castelu, Antoneta Prodan, consideră revocarea sa din funcție un exces de putere

  Politic
 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771