Importante lucrari demarate in Baneasa

Noiembrie 2012, Marian Carson

Administratie locala

Edilul sef Ion Marin se preocupa in aceasta perioada sa finalizeze pana la finalul acestui an, doua investitii necesare locuitorilor orasului Baneasa, toate cu bani de la bugetul local.

"O lucrare inceputa in urma cu aproximativ doua saptamani, vizeaza refacerea pietei din orasul nostru, locul in care oamenii vin si isi fac zilnic cumparaturile. Aceasta a fost realizata de vechea administratie locala si a fost facuta "atat de bine", incat mai avea putin si acoperisul se darama. In acest sens, am inceput toate demersurile pentru a-l reface si de asemenea, sa refacem grupurile sanitare dar si spatiile ce sunt inchiriate cetatenilor. Sper ca pana la data de 1 decembrie 2012, aceste lucrari la piata sa fie finalizate si, pentru acest lucru am si alocat de la bugetul local suma de 150.000 lei", ne-a comunicat seful autoritatii locale Baneasa, Ion Marin.
Cea de-a doua investitie importanta demarata este cea privind refacerea unui pod pietonal, aproape cazut in cartierul Carpinis din orasul Baneasa. "Cu echipa de la Gospodaria comunala vom realiza acest proiect atat de important, deoarece daca acest pod nu se reface cat mai curand posibil, 100 de familii nu vor mai putea iesi la drumul national. De asemenea, sper sa finalizam si aceasta lucrare pana la Craciun, banii fiind deja alocati", ne-a declarat Ion Marin.

Utilaj, in dotarea primariei Baneasa

In aproximativ trei luni de zile, administratia locala primeste buldoexcavatorul, dotat cu echipamentul necesar pentru deszapezirea orasului. Acesta a fost achizitionat in rate, valoarea utilajului ridicandu-se la suma de 70.000 euro.
Parcul eolian, "o gura de aer proaspat" pentru administratia orasului
"Sper ca din primavara anului viitor, sa fie demarata constructia celor 37 de turbine eoliene. Aceasta importanta investitie ar crea la nivelul localitatii noastre aproximativ 80 de locuri de munca si astfel, am rezolva macar partial o problema acuta si anume lipsa job-urilor. Oamenii traiesc greu iar aceste proiecte nu fac altceva decat sa le mai aduca o raza de speranta, ca o vor duce mai bine", a incheiat primarul orasului Baneasa.


Articole din editia din data de Noiembrie 2012

 • Sport, cultura si consiliere in noile centre de tineret

  Administratie locala
 • Candidati USL lansati pe ritmuri Saxo-beat

  Administratie locala
 • Tronsonul de autostrada Cernavoda Medgidia inaugurat pe 29 noiembrie de Ponta

  Administratie locala
 • La Mangalia s-a deschis un punct de lucru al Serviciului Pasapoarte

  Administratie locala
 • Tichete sociale pentru nevoiasii din Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771