Federatia Romana de Fotbal i-a dat dreptate lui Chirita

Noiembrie 2012, Adrian Nicarel

Sport

Ne-au trimis la TAS anul trecut, azi ii trimite FRF-ul pe ei la TAS!

Prin hotararea 121 a Comisiei de Recurs a FRF, emisa in 01.11.2012, s-a facut dreptate in cazul managerului Bogdan Ionut Chirita.
"Pe data de 23.10.2012, Comisia de Recus a AJF Constanta, a emis hotararea nr. 2, prin care am fost suspendat 2 ani si acuzat de producerea unor falsuri. Imaginatia bogata a "comisiilor independente ale AJF Constanta" a fost oprita timp de 21 de zile, membrii acestora, sau presedintele Vasile Mihu, pot face recurs, la Tribunalul Sportiv de la Loussane daca se simt nedreptatiti de acesta hotarare", a precizat Bogdan Ionut Chirita.
Comisia de Recurs a FRF a hotarat desfiintarea hotararii Comisiei de Recurs a AJF Constanta nr. 2 / 23.10.2012, inlaturand astfel sanctiunile aplicate impotriva domnului Bogdan Ionut Chirita. Decizia nr 121/01.11.2012 este definitiva si executorie, aceasta putand fi atacata in termen de 21 de zile la TAS!
Aceasta decizie intareste afirmatiile noastre vis-Ó-vis de incompetenta manageriala prin care este condusa Asociatia Judeteana de Fotbal, abuzurile si falsurile savarsite de angajatii AJF, de membrii comisiilor de disciplina si recurs, de compartimentul competitii de care este responsabil domnul vicepresedinte sau secretar general, nici el nu mai stie ce functie are in cadrul asociatiei, Guteanu Stere.
Am promis ca vom ramane consecventi in ceea ce priveste corectitudinea si respectarea regulamentelor, dar nu vom ramane indiferenti vis-Ó-vis de activitatea Asociatiei Judetene de Fotbal.
Solicitam public inca o data DEMISIA domnului presedinte Vasile Mihu si a domnului vicepresedinte Guteanu Stere, acestia fiind singurii responsabili pentru toate neregulile produse in cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Constanta. In continuare se fac abuzuri flagrante asupra regulamentului FRF in vigoare, toti membrii Comisiilor de Disciplina si Recurs a AJF Constanta fiind observatori de joc sau de arbitrii, asa cum reiese foarte clar din lista publicata pe site-ul http://www.frf-ajf.ro/constanta/observatori, incalcandu-se astfel, cu buna stiinta, articolul 94 din Regulamentul Disciplinar al FRF!


Articole din editia din data de Noiembrie 2012

 • Sport, cultura si consiliere in noile centre de tineret

  Sport
 • Candidati USL lansati pe ritmuri Saxo-beat

  Sport
 • Tronsonul de autostrada Cernavoda Medgidia inaugurat pe 29 noiembrie de Ponta

  Sport
 • La Mangalia s-a deschis un punct de lucru al Serviciului Pasapoarte

  Sport
 • Tichete sociale pentru nevoiasii din Medgidia

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Const─ân╚Ťeanul Andrei Timaru vicecampion na╚Ťional la proba de dublu a Campionatelor Na╚Ťionale U10 la tenis de c├ómp

  Sport
 • R─âzvan Burleanu ├«n vizit─â la Albe╚Öti

  Sport
 • Liga 3 nu se reia: f─âr─â retrograd─âri, serii de 18 forma╚Ťii ├«n sezonul viitor!

  Sport
 • CS Medgidia va juca turneul semifinal, ├«n perioada 12-14 iunie, ├«n Grupa 2

  Sport
 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771