Camine Culturale, reabilitate in Petrosani si Pietreni

Noiembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor sefului autoritatii locale al comunei Deleni Marian Dan, cele doua institutii culturale sunt in plin proces de reabilitare cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Constanta (CJC).

De aproximativ trei luni de zile, Caminul Cultural din satul Petrosani a trecut in administrarea Consiliului Judetean, si tot atunci au inceput si lucrarile de reabilitare. Investitia a constat in: consolidarea infrastructurii, schimbarea acoperisului, dotarea cu centrala termica, gresie si faianta, grupuri sanitare, usi si geamuri noi dar si amplasarea gardului ce are rolul de a imprejmui cladirea. "Capacitatea Caminului Cultural, vechi de aproximativ 60 de ani este acum de 300 de persoane, in trecut fiind de doar 150. Astfel ca, incepand cu anul viitor, cei aproximativ 600 de locuitori ai satului Petrosani au posibilitatea organizarii manifestarilor publice si particulare, institutia urmand a fi dotata si cu mobilier nou. In luna decembrie toate lucrarile vor fi gata. Multumesc pe aceasta cale Consiliului Judetean Constanta si presedintelui Nicusor Constantinescu pentru demararea acestei lucrari atat de importante pentru comuna noastra. Sper ca si pe viitor sa fim ajutati asa cum ni s-a promis, sa reabilitam dispensarul uman din Deleni, sa construim o gradinita noua in comuna si sa reabilitam Caminul Cultural din Sipote", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef Marian Dan.

La Pietreni, lucrarile vor fi finalizate in trei luni

Cladirea veche de aproximativ 45 de ani sufera si ea transformari importante. Astfel ca, pana in prezent, s-au executat lucrari de consolidare a infrastructurii si de schimbare a acoperisului. Urmeaza ca, imediat ce este gata reabilitarea Caminului Cultural din Petrosani, sa fie finalizate si lucrarile de aici.


Articole din editia din data de Noiembrie 2012

 • Sport, cultura si consiliere in noile centre de tineret

  Administratie locala
 • Candidati USL lansati pe ritmuri Saxo-beat

  Administratie locala
 • Tronsonul de autostrada Cernavoda Medgidia inaugurat pe 29 noiembrie de Ponta

  Administratie locala
 • La Mangalia s-a deschis un punct de lucru al Serviciului Pasapoarte

  Administratie locala
 • Tichete sociale pentru nevoiasii din Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Dumitru Chiru: ÔÇťFolosirea de influen╚Ť─â de c─âtre persoane neautorizate, pentru a facilita rela╚Ťia cu Consiliul Local Lumina sau Prim─âria comunei Lumina, este un act illegalÔÇŁ

  Administratie locala
 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771