Kemal Karpat a primit brevetul de cetatean de onoare al Medgidiei

13 Noiembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Vineri, 02 noiembrie, Primaria Medgidia a primit vizita domnului Kemal Karpat, profesor universitar, care a fost declarat cetatean de onoare in sedinta festiva din 02 septembrie, de ziua atestarii oficiale a Medgidiei.

Deoarece domnul Karpat nu a fost prezent in urma cu doua luni, pe 2 noiembrie, primarul Marian Iordache i-a inmanat brevetul de cetatean de onoare impreuna cu alte simboluri. "Astazi am avut onoarea sa ne viziteze domnul profesor Kemal Karpat, o personalitate marcanta ce face cinste Dobrogei si Medgidiei. La cei 89 de ani este activ, cu un suflet tanar si scrie in continuare. Ii doresc multa sanatate si zile multe, pentru ca asemenea capacitati intelectuale merita toata stima noastra, si avem multe de invatat de la domnia sa", a spus edilul Marian Iordache. La randul sau, domnul Kemal Karpat si-a exprimat cu modestie multumirile si recunostinta pentru recunoasterea si titlul ce i se confera. "Ma simt onorat pentru aceasta distinctie si tin in sufletul meu dragostea pentru acest oras, unde am invatat primele idei ale culturii si alte stiinte de ale caror invataminte am beneficiat toata viata. Ma simt intinerit ori de cate ori vin aici, in Dobrogea si in Medgidia si anii albi se pierd, ma simt ca baiatul de 18 ani care a terminat seminarul si a plecat de aici in lume. As vrea ca vizitele mele sa fie mai dese si mai lungi, dar ocupatiile mele academice nu imi permit sa stau decat cateva ore, momente ce vor ramane in mintea si sufletul meu ca ceva de neuitat. Ce fericit este cel ce poate spune "Sunt medgidian!", a spus domnul profesor Kemal Karpat.
La Primaria Medgidia, au fost prezenti pentru a il felicita pe domnul profesor si reprezentanti ai UDTTMR domnii Erol Murat si Aidan Murat (presedintele UDTTMR Medgida), Nedret Bechis (consilier local).


Articole din editia din data de 13 Noiembrie 2012

 • DOSARUL TRANSFERURILOR: Ioan Becali - 8 ani de INCHISOARE; Victor Becali si Cristi Borcea - cate 7 ani; George Copos - 5 ani; Mihai Stoica - 4 ani de inchisoare; Jean Padureanu, Gica Popescu si Gigi Netoiu - cate 3 ani

  Administratie locala
 • Reabilitarea termica a Spitalului din Harsova

  Administratie locala
 • Liga a IV a de Fotbal

  Administratie locala
 • Campionatul Judetean de Fotbal

  Administratie locala
 • Kemal Karpat a primit brevetul de cetatean de onoare al Medgidiei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ťa ordinar─â a lunii octombrie, desf─â╚Öurat─â ├«n municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion ╚Öi baz─â sportiv─â ├«n Tuzla

  Administratie locala
 • Strada ╚ścolii ╚Öi strada Bisericii din localitatea R─âzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamn─â bogat─â ├«n lucr─âri la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarel─â pietonal─â ├«n Pe╚Ötera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771