La Crucea a fost finalizat proiectul pe bani europeni

Noiembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor edilului sef al autoritatii locale din comuna Crucea Gheorghe Frigioi, in cursul saptamanii trecute a avut loc receptia unei importante investitii.

Unul din proiectele de importanta majora pentru dezvoltarea si modernizarea localitatii este cel integrat, realizat pe Masura 3.2.2, si care cuprinde toate cele trei componente (infrastructura, social si cultural), proiect ce a fost declarat eligibil si finantabil in prima faza a evaluarii. Investitia a cuprins asfaltarea strazilor interioare din Crucea (9 km) si Stupina (3,5 km), construirea unui Camin de Batrani in Stupina si dotarea Caminului Cultural din Crucea.
"De acum inainte, locuitorii din Crucea si Stupina vor beneficia de strazi interioare asfaltate, aici fiind realizate si lucrari de constructie a unor podete la intrarea in fiecare curte, investitie la care a avut loc si receptia finala. Despre constructia Caminului de Batrani din satul Stupina, va pot spune ca, lucrarea este finalizata si urmeaza ca, in cel mai scurt timp, sa fie efectuata receptia. Acesta cuprinde un numar de 14 camere cu cate doua paturi in fiecare camera, cabinet medical, o bucatarie, o sala pentru servitul mesei, etc. In ceea ce priveste Caminul Cultural, am achizitionat aparatura de sonorizare, instrumente muzicale si costume nationale, aici activand ansamblul artistic "Trandafirul Dobrogean", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Gheorghe Frigioi.
In alta ordine de idei, aceasta ne-a mai spus si ca, a fost emisa autorizatia de constructie a gradinitei din localitate catre Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Acestia din urma, au informat autoritatea locala ca, lucrarile vor fi demarate in cel mai scurt timp.
Valoarea totala a proiectului integrat este de 2,4 milioane euro. in ceea ce priveste lucrarile de asfaltare a strazilor din Crucea si Stupina, este vorba de un total de 12 km.


Articole din editia din data de Noiembrie 2012

 • DOSARUL TRANSFERURILOR: Ioan Becali - 8 ani de INCHISOARE; Victor Becali si Cristi Borcea - cate 7 ani; George Copos - 5 ani; Mihai Stoica - 4 ani de inchisoare; Jean Padureanu, Gica Popescu si Gigi Netoiu - cate 3 ani

  Administratie locala
 • Reabilitarea termica a Spitalului din Harsova

  Administratie locala
 • Liga a IV a de Fotbal

  Administratie locala
 • Campionatul Judetean de Fotbal

  Administratie locala
 • Kemal Karpat a primit brevetul de cetatean de onoare al Medgidiei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771