S-a stabilit pretul gigacaloriei in Mangalia

Noiembrie 2012, Adrian Nicarel

Actualitate

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a avut marti o intalnire cu presedintii asociatiilor de proprietari pentru a discuta despre contractele de furnizare a agentului termic si pretul gigacaloriei.

In cadrul discutiilor la care au participat consilierii locali si directorul Goldterm, Dan Georgescu, s-a stabilit ca in aceste zile fiecare asociatie de proprietari sa incheie contractele de furnizare cu societatea Consiliului Local.
Totodata, primarul Cristian Radu a declarat ca impreuna cu membrii CL a convenit ca pretul local de facturare sa fie de 295 de lei. "In orasul nostru, subiectul termoficarii a fost unul sensibil din cauza situatiilor neplacute de iarna trecuta. Dar asa cum am promis inca din vara, de acum inainte caldura si apa calda nu vor mai constitui o problema pentru locuitorii Mangaliei. Va asigur ca cetatenii vor plati un pret al gigacaloriei de 295 de lei, la care se adauga ajutoarele de stat pentru cei care se incadreaza in plafoanele stabilite de lege", a mentionat edilul. Cristian Radu a mai spus ca se lucreaza si la conducta de gaze, iar saptamana viitoare va fi bransata prima Centrala termica din oras. In functie de negocierile romano-bulgare, furnizarea efectiva a gazelor in Mangalia ar putea avea loc pana sfarsitul acestui an.
Directorul Goldterm a subliniat ca s-au incheiat reviziile tehnice ale centralelor termice, iar de la sfarsitul acestei saptamani s-ar putea incepe furnizarea agentului termic, in functie de conditiile meteo. El a mai spus ca in prezent se lucreaza la limitarea pierderilor pe retea, astfel incat sa se asigure confortul locatarilor, iar costurile cu incalzirea sa fie acceptabile. "Goldterm are un dispecerat care preia non-stop problemele semnalate de cetateni. La fiecare Centrala termica vor exista specialisti aflati permanent la dispozitia populatiei", a mai spus Georgescu. In cadrul discutiilor s-a mai vorbit despre facturarea individuala, recuperarea debitelor de la rau-platnici si rebransarea celor care au renuntat la sistemul centralizat de incalzire.


Articole din editia din data de Noiembrie 2012

 • S-a stabilit pretul gigacaloriei in Mangalia

  Actualitate
 • Sedinta Consiliului Local pe luna octombrie

  Actualitate
 • Conditii mai bune pentru elevii din Mircea Voda

  Actualitate
 • Diplome pentru voluntarii din Medgidia

  Actualitate
 • Lucrarile la Liceul "Regele Carol I" din Ostrov, pe ultima suta de metri

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Subvențiile sunt pentru fermierii corecți! Oricâte subvenții am da, eficiența lor este mai mică din cauza fraudei!

  Actualitate
 • Șoc la Siliștea! 15 persoane au viză de flotant la adresa candidatului PNL la funcția de primar

  Actualitate
 • Cîțu: Vom crește alocațiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • Încep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagră? S-a ajuns deja la proteste în stradă

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență! Se eliberează exclusiv ONLINE și GRATUIT!

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771