Conditii mai bune pentru elevii din Mircea Voda

6 Noiembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul sef al administratiei locale Dumitru Dedu, ne-a declarat ca, in luna mai 2012 a fost emisa autorizatia de construire pentru noua unitate de invatamant, lucrarile fiind estimate a fi gata in luna decembrie.

Pe parcursul acestei saptamani, se monteaza acoperisul noii unitati de invatamant, restul de geamuri si usi urmand sa fie si ele montate.
Scoala va avea opt sali de clasa, doua laboratoare, cancelarie, secretariat, biblioteca, grupuri sanitare pentru baieti si fete, grup sanitar pentru profesori si o centrala termica. "De asemenea, scoala gimnaziala numarul 1 din Mircea Voda a intrat intr-un proces de reabilitare, inlocuindu-se acoperisul vechi si construindu-se grupuri sanitare interioare, pentru a le oferi elevilor conditii cat mai bune de studiu pana la mutarea lor in noua scoala", a declarat seful autoritatii locale, Dumitru Dedu.
Imediat ce constructia scolii noi este gata, un alt proiect important pentru elevi va prinde viata, mai exact, pe o parte din suprafata unitatii de invatamant deja existente, va fi amenajat un teren de sport, pentru ca elevii sa-si desfasoare activitatile sportive in cele mai bune conditii.

Ajutor pentru incalzirea locuintei, acordat la Mircea Voda

Administratia locala va acorda si pentru sezonul rece 2012-2013, ajutoare pentru incalzirea locuintei, acesta acordandu-se persoanelor care au in proprietate sau in folosinta o locuinta. Pentru a putea primi acest important ajutor, locuitorii din comuna Mircea Voda trebuie sa depuna intre 15 octombrie si 20 noiembrie 2012, o cerere prin care sa solicite acest ajutor, perioada de acordare fiind de cinci luni. Sprijinul acordat va fi de maximum 615 lei/membru de familie si de minimum 155 lei/membru de familie. Pentru a beneficia de sprijinul administratiei locale solicitantii nu trebuie sa detina mai mult de 2.000 mp in intravilan, sa nu aiba mai mult de doua ha, in cazul familiilor formate din pana la trei persoane si trei ha cele formate din peste trei persoane, sa nu aiba masina cu capacitate cilindrica mai mare de 1.600 cmc si sa nu detina o a doua locuinta.


Articole din editia din data de 6 Noiembrie 2012

 • S-a stabilit pretul gigacaloriei in Mangalia

  Administratie locala
 • Sedinta Consiliului Local pe luna octombrie

  Administratie locala
 • Conditii mai bune pentru elevii din Mircea Voda

  Administratie locala
 • Diplome pentru voluntarii din Medgidia

  Administratie locala
 • Lucrarile la Liceul "Regele Carol I" din Ostrov, pe ultima suta de metri

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei pie╚Ťe de pe╚Öte ├«n Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joac─â ├«n centrul ora╚Öului Negru Vod─â

  Administratie locala
 • Capel─â mortuar─â ├«n localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de p─âm├ónt din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Institu╚Ťiile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din Ciobanu preg─âtite pentru noul an ╚Öcolar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771