Administrație locală

Viitorul suna bine pentru locuitorii comunei Deleni

Proiectul integrat din localitate, initiat prin Masura 3.2.2. si derulat prin fostul Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR) este, conform edilului la un pas de implementare.

Acest important proiect vizeaza construirea a doua gradinite, una in Pietreni si cealalta in Deleni, reabilitarea Caminul Cultural din Deleni, asfaltarea strazilor si introducerea unei retele de canalizare in satul Pietreni. Autoritatile locale ale comunei s-au confruntat cu probleme in ceea ce priveste licitatiile, pentru ca, in urma organizarii lor, au aparut si contestatiile, iar lucrarile nu au putut fi executate pana in prezent.
„Dupa mai bine de trei ani de cand a fost depus acest proiect, procedurile birocratice au fost in sfarsit, duse pana la capat. In acest moment se lucreaza la intocmirea proiectului tehnic, urmand ca mai apoi sa demaram lucrarile la proiectul integrat”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale, Marian Dan.

Consiliul Judetean Constanta, un sprijin real pentru autoritatea locala

Administratia locala Deleni in colaborare cu Consiliul Judetean Constanta (CJC), deruleaza ample lucrari de reabilitare a Caminelor Culturale din satele Pietreni si Petrosani.
„Aceste doua importante institutii destinate organizarii manifestarilor publice aveau nevoie de reabilitari complete, atat interioare cat si exterioare. Caminul Cultural din satul Petrosani este gata intr-o luna de zile, dupa o lucrare ce a durat trei luni de zile iar lucrarile la cel din Pietreni speram sa fie gata in aproximativ trei luni de zile”, ne-a declarat Marian Dan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*