Inregistrarea candidaturilor USL Constanta Vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu: "Nu promitem ceea ce nu putem face"

Octombrie 2012, Adrian Nicarel

Politic

Candidatii USL pentru alegerile parlamentare de la Constanta si-au depus ieri candidaturile la Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) Constanta. Singurii care au lipsit, dar carora le-au fost depuse dosarele de candidatura au fost Ministrul Culturii, Puiu Hasotti si senatorul Nicolae Moga.
Toti ceilalti 12 candidati au fost prezenti la depunerea dosarelor, alaturi de care au fost si prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu. "Consideram ca este un lucru important pentru viitorul acestui judet, pentru ca acesti oameni ne vor reprezenta in Parlament si vor face legile care ne intereseaza pentru aducerea portului si a aeroportului la autoritatile locale, dar si alte proiecte pe care dorim sa le promovam pentru bunul mers al acestui judet. Este important, ca oameni politici, sa ne tinem de cuvant si sa nu promitem ceea ce nu putem face", a declarat Nicusor Constantinescu. Candidat pentru un nou mandat de senator, Alexandru Mazare considera ca in viitorul mandat trebuie sa faca si mai mult pentru alegatorii din colegiul unde candideaza. "Plec in aceasta campanie cu sinceritate si onestitate si cu gandul de a face mult mai multe pentru locuitorii acestui judet. Prezentam astazi o echipa puternica de parlamentari, sustinuta de o constructie politica, USL, poate cea mai performanta constructie politica din Romania post decembrista. Avem sansele sa castigam toate mandatele de parlamentar din judetul Constanta. Nu va fi o campanie usoara, va trebui sa luptam pentru fiecare vot. Avem proiectele locale pe care noi le sustinem si pe care le vom pune din nou pe agenda publica, la care se vor adauga proiectele de interes national, cuprinse in programul de guvernare al USL", a declarat senatorul PSD Alexandru Mazare.

Proiecte pentru un nou mandat

Deputatul PNL Gheorghe Dragomir, si el candidat pentru un nou mandat, spune ca doreste ca in urmatorul mandat echipa de parlamentari sa aduca mai multa stabilitate judetului Constanta. "Speram intr-un mandat stabil, cu un Parlament majoritar USL care sa promoveze legi prin care sa aducem si judetului nostru mai multe fonduri europene", a declarat Gheorghe Dragomir. Senatorul PC Mircea Banias spera sa convinga alegatorii din colegiul nr. 4 si sa obtina un nou mandat. "Intr-un eventual viitor mandat de senator ma voi preocupa sa avem o lege a sanatatii buna, care sa ofere posibilitatea tuturor romanilor sa beneficieze de servicii de sanatate de calitate. Un alt proiect care va fi in atentia mea este cel al TVA-ului redus la alimente si produse de baza. Nu in ultimul rand, proiectele care vor fi legate de Constanta vor fi prioritare pentru oricare din parlamentarii constanteni", a declarat senatorul Mircea Banias. Lista candidatilor USL pentru aceste alegeri este: Camera Deputatilor - Gheorghe Dragomir, Mihai Lupu, Cristina Dumitrache, Radu Babus, Victor Manea, Eduard Martin, Mircea Titus Dobre, Manuela Mitrea, Remus Cernea si Madalin Voicu; Senat - Puiu Hasotti, Nicolae Moga, Alexandru Mazare si Mircea Banias. Astazi este ultima zi in care se mai pot depune candidaturi, motiv pentru care la BEJC va fi aglomeratie, avand in vedere ca sunt destule formatiuni politice care nu si-au definitivat lista de candidaturi.
Sursa: www.telegrafonline.ro


Articole din editia din data de Octombrie 2012

 • Prima gradinita cu program prelungit, in amenajare

  Politic
 • Inregistrarea candidaturilor USL Constanta Vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu: "Nu promitem ceea ce nu putem face"

  Politic
 • Sarbatoare de Sfantul Dumitru

  Politic
 • Guvernul ia in calcul sa nu poata recupera de la beneficiari toti banii folositi ilegal in POSDRU. Fondurile lipsa vor fi acoperite de la bugetul de stat

  Politic
 • Ziua Armatei la Medgidia

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Viceprimarul din Castelu, Antoneta Prodan, consideră revocarea sa din funcție un exces de putere

  Politic
 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771