Club al pensionarilor, inaugurat in Agigea

Octombrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Pe data de 14 octombrie 2012, cu ocazia Sarbatorii Sfintei Cuvioase Parascheva, a fost inaugurat unul din cele mai asteptate centre, si anume Clubul pensionarilor din localitatea Agigea, situat pe strada Avram Iancu, nr. 6A, langa Biserica Sfantu Dumitru.

Peste 60 de persoane din localitate, deputatul PSD Martin Eduard, consilierii locali, primarul si viceprimarul au participat la slujba de sfintire si la inaugurarea sediului in care varstnicii isi vor petrece ore bune in compania prietenilor de aceeasi etate. Initiativa a venit din dorinta ca acestia sa se bucure de un spatiu dedicat lor, in care sa se intalneasca la un ceai sau un suc, unde sa poata sta de vorba si socializa, unde sa poata juca jocuri de societate. De asemenea, edilul sef al autoritatii locale Cristian Cirjaliu, a promis ca va trece pe cat de des posibil pe la club pentru a dezbate cu inteleptii comunei problemele localitatii si pentru a discuta cu ei diverse probleme.
In Clubul pensionarilor accesul se face numai pe baza de carte de identitate si cupon de pensie, aici varstnicii bucurandu-se de ceai, cafea si apa plata.
In vederea utilarii sediului cu o capacitate de 50 de persoane, administratia locala a alocat o suma importanta de bani, astfel achizitionandu-se mobilier (mese, scaune, birou, dulapuri, cuiere), doua aparate de aer conditionat, doua televizoare, un sistem audio cat si cu table, remy, carti de joc, astfel fiind create toate conditiile. Incaperea a fost zugravita de administratia locala Agigea, au fost montate lambriuri, jaluzele verticale, cablu TV (Digi), pentru ca acestia sa poata viziona meciurile. In acesti bani este inclusa si chiria pe care autoritatea locala o plateste pentru locatie si anume 2.000 de lei/luna.
Programul Clubului pensionarilor functioneaza dupa unul bine stabilit si anume: de luni pana vineri intre orele 9.00 si 17.00 si duminica, dupa slujba de la biserica, in ziua de sambata centrul fiind inchis.
Edilul Cristian Carjaliu a declarat ca intentioneaza sa cumpere sediul in care acum este deschis clubul si ca isi doreste sa deschida un club similar si pentru varstnicii din localitatea Lazu.


Album foto

 • Articole din editia din data de Octombrie 2012

 • Prima gradinita cu program prelungit, in amenajare

  Administratie locala
 • Inregistrarea candidaturilor USL Constanta Vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu: "Nu promitem ceea ce nu putem face"

  Administratie locala
 • Sarbatoare de Sfantul Dumitru

  Administratie locala
 • Guvernul ia in calcul sa nu poata recupera de la beneficiari toti banii folositi ilegal in POSDRU. Fondurile lipsa vor fi acoperite de la bugetul de stat

  Administratie locala
 • Ziua Armatei la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771