Administrație locală

Sistem de apa si canalizare pentru locuitorii comunei Ghindaresti

O investitie importanta vizeaza reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si introducerea unei retele de canalizare in comuna pentru cele 900 de gospodarii.

Conform declaratiilor edilului autoritatii locale Adrian Vartolomei, reabilitarea sistemului de alimentare cu apa din comuna este finalizat, iar lucrarile la reteaua de canalizare sunt realizate intr-un procent de 80%.
„Proiectul integrat ce a fost depus pe HG 577/1997 se dovedeste benefic. Locuitorii din Ghindaresti au acum apa tot timpul, nu mai sunt problemele din trecut, atunci cand vechiul sistem de alimentare cu apa, de peste 30 de ani, nu mai asigura apa la toate gospodariile din comuna.
Sistemul nu este inca complet, urmeaza saparea a inca unui put pentru a asigura apa buna de baut pentru locuitorii comunei Ghindaresti. Sper ca pana la sfarsitul anului, sa realizam si aceasta importanta lucrare”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Adrian Vartolomei.

Lucrarile la reteaua de canalizare, se apropie de final

Investitia privind introducerea retelei de canalizare in lungime de opt kilometri va fi, conform edilului gata pana in luna decembrie a acestui an. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa se amenajeze si statia de epurare. „Ramane de vazut daca toti locuitorii vor utiliza aceasta retea de canalizare, deoarece ca prin toate comunele, oamenii au haznale in propriile curti. Vor dori sa afle intai cat o sa-i coste, daca vecinul se branseaza si abia apoi vor lua o decizie”, ne-a mai comunicat seful administratiei locale Ghindaresti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*