Proiecte continuate cu greu in comuna Adamclisi

Octombrie 2012, Petric Radu

Administratie locala

Cu toate ca situatia administratiei locale nu este una tocmai buna, edilul sef Anton Burcea face tot posibilul sa continue lucrarile demarate, pe unele insa fiind nevoit sa le sisteze din lipsa de fonduri.

Una din investitiile importante pentru comuna Adamclisi se refera la renovarea Bisericii "Sfantul Gheorghe". "Pana in prezent, s-au efectuat lucrari ce vizeaza izolarea exterioara a lacasului de cult, fiind realizata si o tencuiala decorativa. De mai bine de 12 ani, aceasta biserica nu a mai beneficiat de nici un fel de investitii in vederea consolidarii", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Anton Burcea.
Se lucreaza de aproximativ o luna de zile, iar in doua saptamani se spera sa fie gata. Materialele au fost achizitionate cu bani de la Consiliul Local al comunei si din sponsorizari insa si enoriasii au pus mana de la mana pentru a ajuta primaria in acest important demers pentru credinciosi.

Probleme financiare la primaria Adamclisi

"Ne confruntam cu lipsuri majore din cauza carora nu putem realiza multe lucruri. Spre exemplu nu putem repara cele doua microbuze ce sunt folosite pentru a transporta elevii de pe raza comunei la unitatile de invatamant unde isi desfasoara activitatea scolara de zi cu zi. De asemenea, avem restante la plata energiei electrice, suficiente cat sa ne lase pe intuneric. Intampinam probleme si la achizitia combustibilului solid si lichid pentru centrala termica ce alimenteaza sediul primariei si Liceul "Jean Dinu". Am avea nevoie de aproximativ 160.000 lei pentru a putea asigura caldura acestor institutii. Am facut memorii catre Inspectoratul Scolar Judetean, catre Prefectura, Consiliul Judetean Constanta, in care am explicat aceste probleme si sper sa primim raspunsuri pozitive si sa primim sumele necesare pentru desfasurarea activitatii in conditii normale, optime", ne-a comunicat Anton Burcea.


Articole din editia din data de Octombrie 2012

 • Marcela Scripcaru a castigat Trofeul "Dan Spataru"

  Administratie locala
 • Lucrarile la gradinita din Razoare, sistate din lipsa de fonduri

  Administratie locala
 • "Ziua Recoltei" la Aliman

  Administratie locala
 • Proiecte continuate cu greu in comuna Adamclisi

  Administratie locala
 • Inlocuirea pietrei cubice de pe strada principala din orasul Baneasa

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771