Sedinta Coniliului Local Negru Voda

Septembrie 2012, Marinescu Daniel

Administratie locala

Primarul orasului Negru Voda, Ion Nicolin, i-a convocat pe consilierii locali in data de 17 septembrie 2012, la o sedinta ordinara, pentru a dezbate mai multe proiecte de hotarare.

Printre proiectele de pe ordinea de zi votate de cei 15 alesi locali, amintim proiectul de hotarare privind aprobarea modificarii HCL nr.34/28.09.2009. Acesta prevede reactualizarea valorii totale a investitiei privind "Modernizare, reabilitare si sistematizare verticala la Scoala cu clasele I-IV din Negru Voda". Acest proiect a fost depus in anul 2009 pe Programul Operational Regional 2007-2013 iar acum administratia locala spera in demararea si finalizarea lui. Valoarea proiectului la acea vreme a fost de 29 miliarde lei vechi, acum dupa toate recalcularile, valoarea acestuia ridicandu-se la 30 miliarde lei vechi. Unitatea de invatamant cu clasele I-IV urmeaza sa fie extinsa cu inca un corp de cladire, cuprinzand o sala de sport, doua sali de clasa, o biblioteca si cateva spatii de depozitare.
Un alt proiect important dezbatut si aprobat in Sedinta de Consiliu a fost aprobarea nivelului impozitelor, taxelor locale si amenzilor aplicabile persoanelor fizice si juridice in anul fiscal 2013. Astfel ca, s-au stabilit taxele si impozitele pe anul 2013, valori ce sunt in prevederile legale, neaplicandu-se majorari de nici un fel.
Urmatoarele proiecte de pe ordinea de zi au fost: proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul 2012; aprobarea inchirierii in regim de comodat a spatiului din cladirea Bloc IAS Sos. Constantei, oras Negru Voda pentru SC Polaris M Holding SRL Constanta; participarea primariei Negru Voda la "Programul de stimulare a inoirii Parcului Auto National"; infiintarea Consiliului Comunitar Consultativ la nivelul orasului ca forma de sprijin pentru Compartimentul de Autoritate Tutelara si Asistenta Sociala din cadrul primariei Negru Voda; desemnarea unui reprezentant al Consiliului local in Consiliul de Administratie al Liceului Teoretic si in cel al gradinitei cu program normal; vanzarea prin negociere directa si a pretului de pornire pentru terenul apartinand domeniului privat al localitatii, aferent constructiei apartinand doamnei Potra Georgeta din str. Linistei nr.30.


Articole din editia din data de Septembrie 2012

 • Transport gratuit pentru elevi, profesori si personalul auxiliar

  Administratie locala
 • Prima zi de scoala la Viroaga

  Administratie locala
 • Sedinta Coniliului Local Negru Voda

  Administratie locala
 • In asteptarea fondurilor pentru finalizarea unitatilor de invatamant din comuna Amzacea

  Administratie locala
 • Se reiau platile pe POSDRU. Guvernul a reactionat prompt

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771