La sfarsitul lunii, pentru o zi, navodarenii vor avea apa cu presiuni scazute

18 Septembrie 2012, Marinescu Daniel

Actualitate

Regia Judeteana de Apa Constanta a informat Primaria orasului Navodari, printr-o adresa scrisa : "Pentru executarea unor lucrari de reparatii la conducta magistrala de alimentare cu apa, cu diametrul de 1.000 mm, in zona localitatii Ovidiu care alimenteaza orasul Navodari, zona Industriala Midia si localitatile Ovidiu, Lumina si Corbu", S.C. RAJA S.A. este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile pe aceasta conducta timp de 24 ore, in noaptea de 26 spre 27 septembrie 2012, ora 24.00 si pana in noaptea de 27 spre 28 septembrie 2012, ora 24.00.

Avand in vedere numarul mare de consumatori alimentati de aceasta magistrala si pentru a preintampina situatiile in care toti acesti abonati ar putea ramane fara apa din cauza unor avarii / lucrari de intretinere, S.C. RAJA S.A. si-a luat toate masurile necesare", se arata in documentul transmis administratiei locale de catre Biroul de presa al societatii.
Amintim ca in perioada verii, aceeasi magistrala a pus mari probleme acelorasi abonati, timp de mai multe zile, din cauza unor lucrari, navodarenii au fost lipsiti de apa potabila. Atunci, compania de apa a reusit sa rezolve problemele din teren, iar de data aceasta, S.C. RAJA S.A. precizeaza ca in momentul in care se va interveni pe conducta de 1.000 mm, echipele RAJA "vor efectua manevrele de vane necesare, ca alimentarea cu apa a localitatilor mai sus mentionate sa se realizeze pe conducta de 600 mm".
"In aceste conditii, timp de 24 de ore, in intervalul 26.09.2012 ora 24.00 si 27.09.2012 ora 24.00, abonatii din orasul Navodari, zona Industriala Midia si localitatile Ovidiu, Lumina si Corbu vor avea apa cu presiuni scazute. Tot pentru a preintampina eventualele probleme ce pot aparea in alimentarea cu apa a orasului Navodari, in zona de est, S.C. RAJA S.A. va pune la dispozitia cetatenilor cisterne cu apa potabila", completeaza reprezentantii societatii.
La randul sau, primarul orasului Navodari, Nicolae Matei precizeaza ca va acorda echipelor de muncitori si reprezentantilor companiei judetene de apa tot sprijinul in executarea lucrarilor, iar abonatii din Navodari vor fi informati din timp cu privire la aceste lucrari.


Articole din editia din data de 18 Septembrie 2012

 • La an nou, scoala noua in Lumina

  Actualitate
 • Procedura de selectie pentru functiile de procuror general si procuror sef al DNA, anuntata de Ministerul Justitiei

  Actualitate
 • Sedinta extraordinara la Saraiu

  Actualitate
 • Inceput de an scolar cu dreptul in scoala si gradinita din Ghindaresti

  Actualitate
 • La sfarsitul lunii, pentru o zi, navodarenii vor avea apa cu presiuni scazute

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Legea construcțiilor va fi modificată major, în curând: Se simplifică procedurile de obținere a autorizațiilor și avizelor

  Actualitate
 • Guvernul a adoptat rectificarea bugetară / Un miliard de lei tăiat de la Educaţie / Dăncilă: Sunt reanalizate cheltuielile de personal, supraestimate iniţial

  Actualitate
 • Petre Daea: "Romania se afla pe primul loc în UE la producţia de miere şi pe doi la numărul de familii de albine"

  Actualitate
 • Sistem de chirurgie laparoscopică videoghidată de ultimă generație la Spitalul Municipal Medgidia

  Actualitate
 • Sprijin financiar lunar de la stat pentru fermierii care angajează tineri pentru creșterea forței de muncă în agricultură, acvacultură și industria alimentară

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771