Sport

Campionatul National de Oina Seniori, turneul II play-off, organizat in comuna Horia

Pe data de 9 septembrie 2012, s-a desfasurat ultima etapa a Campionatelor Nationale de Oina, aceasta fiind disputata pe stadionul comunal din Horia, judetul Constanta.

Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Oina in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Fundatia pentru Promovarea Sportului Constantean si Consiliul Judetean Constanta, Primaria si Consiliul Local Horia, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Clubul Sportiv Frontiera Tomis Constanta si Clubul Sportiv Horia Constanta.
Echipele participante au fost: ACS Frontiera Tomis Constanta, ACS Straja Bucuresti, CS Biruinta Gheraesti Neamt si CS Energia Ramnicelu Buzau.
Sedinta tehnica s-a desfasurat in dimineata zilei de 9 septembrie, in sala de sedinte a administratiei locale Horia. Brigada de arbitri a fost formata din: Fanel Duluta Bucuresti, Cristian Beseroaie Neamt, Iulian Moldovan Constanta. Astfel ca, pe primul loc s-a clasat Frontiera Tomis, pentru care ziua de duminica a avut si a doua semnificatie, asa cum a declarat Gigel Sava, primarul comunei Horia si membru in Biroul Federatiei Romane de Oina. „In aceasta zi s-au implinit 40 de ani de la infiintarea Frontierei Tomis. Toate cele patru echipe au dovedit ca sunt cele mai bune ale Campionatului National de Oina din acest an”, a declarat edilul sef al comunei Gigel Sava.
De altfel, in ultimii 70 de ani, este pentru prima data cand evenimentul este organizat la Horia. Urmatoarele clasate au fost, in ordine, Straja, Biruinta Gheraesti si Energia Ramnicelu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*