Administrație locală

Lucrari de modernizare la scoala de Arte si Meserii (SAM) „Nicolae Istratoiu” din Deleni

Inceputul de an scolar 2012-2013, debuteaza cu dreptul pentru cele cateva sute de elevi ai scolii „Nicolae Istratoiu” dar si pentru ceilalti scolari si prescolari de pe raza comunei Deleni.

Conform declaratiilor edilului sef Marian Dan, pe perioada vacantei de vara s-au derulat lucrari de inlocuire a parchetului existent cu unul nou, in vederea modernizarii celor noua sali de curs si restul dependintelor.
Astfel, elevii dar si cadrele didactice se vor putea bucura de dotari corespunzatoare si de modernizarea claselor in care isi vor desfasura activitatea de zi cu zi.
Totodata, s-a realizat si imprejmuirea Scolii de Arte si Meserii cu gard metalic, impunator, ce da unitatii de invatamant o nota moderna.
Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 50.000 lei, bani de la bugetul local al primariei Deleni.
Igienizarea unitatilor de invatamant
In cadrul scolii generale din satul Pietreni s-au realizat lucrari intense de igienizare, in acest moment fiind pregatita pentru noul inceput de an scolar. De asemenea, de acelasi proces au avut parte scolile si gradinitele din satele Petrosani si Sipotele si apoi si cele din Deleni.
„Toate unitatile de invatamant sunt gata sa-si primeasca elevii si prescolarii nerabdatori sa se reintalneasca cu colegii dar si cu educatorii, invatatorii si profesorii”, a declarat seful autoritatii locale al comunei, Marian Dan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*