Administrație locală

Institutiile de invatamant din Baraganu si Lanurile pregatite pentru noul an scolar

Administratia locala a a incheiat deja, acolo unde a fost nevoie, reparatiile la unitatile scolare si igienizarea locatiilor ce vor gazdui orele de curs pe parcursul noului an scolar 2012-2013.

Edilul sef al primariei din comuna Baraganu Titu Neague, s-a preocupat ca pe perioada vacantei de vara unitatile de invatamant sa fie igienizate si reparate pe unde a fost necesar acest lucru.
„Am reusit ca prin forte proprii sa montam la toate clasele din cadrul Scolii generale din Baraganu aparate de aer conditionat si jaluzele cat si la unitatea de invatamant din satul Lanurile. Era foarte cald in salile de clasa iar copiii erau deranjati de soarele arzator. De asemenea, s-au realizat varuieli, vopsiri, reparatii la instalatiile sanitare. Toate scolile si gradinitele sunt gata sa-si primeasca cei aproximativ 200 de scolari si 85 de prescolari dornici si nerabdatori sa se reintalneasca cu colegii dar si cu profesorii si educatorii”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Titu Neague.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*