Obor construit in comuna Cobadin

Mai 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

In cel mai scurt timp, locuitorii comunei si nu numai, vor avea posibilitatea de a cumpara produse traditionale naturale si carne de cea mai inalta calitate.

Conform declaratiilor edilului sef al autoritatii locale Cobadin, Cristian Telehoi, printr-un program al Consililului Judetean Constanta, pe data de 3 mai a fost pusa piatra de temelie a unui nou obor. De asemenea, acesta ne-a spus si faptul ca, aceasta importanta investitie a fost ceruta si de cetatenii comunei, dorinta lor devenind in scurt timp, realitate. Oborul ce se va intinde pe o suprafata de 4.400 mp in zona garii, va dispune de locuri special amenajate pentru depozitarea porcilor, vacilor, oilor si pasarilor, de un birou al administratorului, grupuri sanitare, padocuri pentru animale, fose septice, o incapere pentru medicul veterinar, etc. Astfel ca, doritorii isi vor putea vinde animalele sub stricta supraveghere a unui medic specialist, acesta asigurandu-se ca, animalele sunt perfect sanatoase pentru a putea fi date spre vanzare. Speram ca intr-o luna de zile sa demaram lucrarile, noi am predat terenul Consiliului Judetean Constanta, acestia investind in realizarea acestui obor, undeva la valoarea de 10 miliarde lei vechi. Totodata, vom mai amenaja si o hala unde oamenii sa poata vanda lapte, branza, carne, oua, peste, etc", a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Cristian Telehoi.

Vizite la solariile din comuna si plantari de pomi fructiferi

Consiliul Judetean Constanta (CJC) a incheiat pe data de 3 mai, editia 2012 a programului de plantare a pomilor fructiferi "Refacerea livezilor Dobrogene", program unic la nivel national, derulat de CJC din anul 2008. Presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, senatorul PSD Nicolae Moga si consilierii judeteni au vizitat si cateva solarii realizate prin Programul "Consumam produse romanesti", concluzia fiind aceea ca, gospodarii, si-au atins scopul. Conform declaratiilor edilului Cristian Telehoi, in comuna exista un numar de 40 de solarii active.
Tot in aceiasi zi, aproximativ 60 de elevi din clasele a VIII a si a IX a ai Grupului Scolar Cobadin, au participat la campania de plantare a inca 60-70 de caisi, pruni, ciresi, piersici, etc.


Articole din editia din data de Mai 2012

 • Ponta acuza Guvernul Ungureanu ca a numit persoane si a incercat sa aloce bani dupa demitere

  Administratie locala
 • GUVERNUL PONTA A FOST INVESTIT DE PARLAMENT. Membrii Cabinetului vor depune juramantul la ora 22.30

  Administratie locala
 • Locuitorii din Eforie interesati sa se specializeze in domeniul turismului

  Administratie locala
 • Inaugurari importante cu prilejul Zilelor Comunei Pestera

  Administratie locala
 • Serbare campeneasca la Silistea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771