Administrație locală

Parc in comuna Cerchezu

Administratia locala continua in aceasta perioada proiectele incepute si inca nefinalizate si de asemenea lucreaza la unul din cele mai importante obiective, constructia unicului parc din comuna.

Si cum proiectul depus in anul 2008 de primarie la Ministerul Mediului ce viza constructia unui parc de agrement in Cerchezu a fost declarat nefinantabil, edilul sef Ion Constantinescu a luat decizia de a realiza, cu forte proprii, acest loc minunat.
Parcul va fi construit pe o suprafata de 4.300 mp si urmeaza sa cuprinda alei, doua piste pentru copiii ce vor dori sa-si foloseasca rolele, locuri de joaca pentru cei mici si mari, spatii de odihna pentru varstnici, etc.
In vederea realizarii a cat mai mult spatiu verde, parcul va fi amenajat cu arbusti si arbori ornamentali astfel, locul va deveni unul cu aer curat 100% unde oamenii sa se poata plimba in voie, sa se poata relaxa. De asemenea, seful administratiei locale ne-a declarat ca, si-ar dori sa monteze si un foisor, un loc in care tinerii si batranii sa stea la povesti, un numar de 12 bancute, un grup sanitar, etc.
Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 100.000 lei, bani de la bugetul autoritatii locale Cerchezu.
„Imi doresc din suflet sa realizez acest proiect, mai cu seama ca, copiii din comuna noastra nu se pot bucura de un spatiu in care sa se poata juca in voie iar ceilalti sa se poata relaxa”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Ion Constantinescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*