Dupa modelul mai marilor Sandu si Dragomir, constantenii

Martie 2012, Bogdan Chirita

Sport

Conflictul izbucnit intre Steaua Sperantei Silistea si AJF Constanta este departe de a se fi incheiat. Dupa ce a atacat public unele decizii luate de Asociatiei, clubul a castigat o prima batalie, primind puncte in clasament pentru erorile comise de oficialii AJF.

Managerul gruparii de liga a 4-a Bogdan Chirita are de gand sa continue insa razboiul si intr-un comunicat remis mass media reclama noi abuzuri si falsuri comise de conducerea AJF. Steaua Sperantei Silistea a preluat ideea sloganului bine cunoscut din presa centrala Mitica si Sandu la BRUTARIE! La Constanta, acesta are alte doua personaje controversate ale sportului rege, si anume Stere Guteanu si Vasile Mihu. Pentru prima data in istoria fotbalului constantean, o echipa din liga a 4-a (anul trecut din liga a 5-a), se impotriveste sistemului ticalosit, comunist si distrugator de performanta al conducerii Asociatiei Judetene de Fotbal Constanta, se arata intr-un comunicat de presa semnat de Bogdan Ionut Chirita, managerul echipei Steaua Sperantei Silistea. Pe 22 martie am fost la Asociatia Judeteana de Fotbal, pentru a solicita mai multe amanunte in legatura cu situatia unui jucator, care este din 2010 trasferat la Steaua Sperantei Silistea, pe nume (x), avand numarul de legitimatie si de fisa 17128. Anul trecut (in 2011), acesta a jucat aproape in toate etapele din cadrul ligii a 4-a pentru CS Dacia Mircea Voda. Verificand fisa jucatorului, domnul Guteanu a constatat ca este jucatorul Silistei. Analizand si fisele jucatorilor de la Mircea Voda... ce credeti? STUPOARE... acest jucator avea o alta fisa (un jucator are o singura fisa unde ii sunt trecute toate echipele si perioadele unde a evoluat), dar aceasta fisa era mai mult alba imaculata decat completata! Adica nu avea poza jucatorului, nu erau trecute echipele la care a mai evoluat, nu avea nici un fel de stampila sau semnatura, avea doar doua stampile de vize anuale, in 2008 si in 2012 si numele acestuia. Ma intreb cum a avut drept de joc in competitiile din 2011, ma intreb in baza carei legi, articol din regulament, domnul Petricu Traian a emis o alta fisa, (acesta este completata de el), cum a putut viza carnetele si fisele lui Mircea Voda si Silistea pe 2012, cum a incasat taxa de viza anuala de la ambele echipe pentru acelasi jucator, cum domnul Guteanu a emis si semnat al doilea carnet? Mentionez ca jucatorul are legitimatia la Silistea cu vize pe 2010, 2011, 2012. Sunt de cascadorii rasului aceste personaje deja celebre in a emite documente false! Ma intreb pana cand vor mai suporta umilinta si toate incalcarile de regulamente conducatorii cluburilor constantene? Clubul Dacia Mircea Voda nu are nici o vina in acest caz, fiind inselat si pacalit de conducerea AJF Constanta. Vinovati sunt cei care au emis aceste documente! Normal, daca aplicam literele regulamentului, CS Dacia Mircea Voda ar trebui sa piarda toate meciurile in care a jucat acest fotbalist (x) cu 3-0!

Aceste celule cancerigene ale fotbalului constantean sunt vinovate, in frunte cu presedintele Vasile Mihu, care nu este strain de aceste falsuri. Toate eforturile financiare ale echipei Dacia Mircea Voda, dar si toata munca acestei echipe, jucatori, antrenori, manageri, sponsori, administratori de baza sportiva, sunt in acest moment sterse cu buretele din cauza acestor oameni incompetenti, se arata in comunicatul managerului de la Steaua Sperantei Silistea.

La ultimul meci de acasa al formatiei din Silistea, jucat in compania celor de la Carsium Harsova si incheiat cu scorul de 0-0, in tribune a fost afisat un banner impotriva AJF-ului, in locul numelui lui Dumitru Dragomir fiind mentionate cele ale presedintelui, respectiv vice-presedintelui AJF. Steaua Sperantei Silistea nu este singura in acest razboi, fiind sprijinita de mai multe cluburi din acelasi esalon. Sportul Tortoman a preluat si ea initiativa celor din Silistea, si duminica la meciul de acasa, disputat in compania Dunarii Ciobanu, scor final 4-1, a fost afisat un benner identic, in tribunele stadionului. meciul de si care urmaresc acelasi obiectiv, pedepsirea si de ce nu schimbarea acestei conduceri AJF, acuzata de comiterea a numeroase abuzuri. Intr-un fotbal sarac dar animat de dragostea pentru sportul rege, mesajul comun este unul singur: "Vrem fotbal, nu ilegalitati".


Articole din editia din data de Martie 2012

 • Dupa modelul mai marilor Sandu si Dragomir, constantenii

  Sport
 • Fotbal Liga a IV a

  Sport
 • Campionatul judetean de fotbal

  Sport
 • Centru de Tineret in comuna Agigea

  Sport
 • Tinere sperante la Medgidia

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Constănțeanul Andrei Timaru vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

  Sport
 • Răzvan Burleanu în vizită la Albești

  Sport
 • Liga 3 nu se reia: fără retrogradări, serii de 18 formații în sezonul viitor!

  Sport
 • CS Medgidia va juca turneul semifinal, în perioada 12-14 iunie, în Grupa 2

  Sport
 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771