Centru de Tineret in comuna Agigea

Martie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul sef al administratiei locale, Cristian Cirjaliu, ne-a declarat ca are in proiect pentru acest an, construirea unui Centru de Tineret, constructie ridicata in continuarea cladirii stadionului din Agigea.

Constructia existenta propusa pentru reabilitare, extindere si dotare reprezinta de fapt Baza sportiva Agigea, situata pe str. N.Titulescu, care are un regim de inaltime P+1 si cuprinde: la parter 7 camere, iar la etaj se afla 7 dormitoare, 3 bai care le deservesc plus o camera care functioneaza ca sala de forta si are o suprafata construita desfasurata de 402.36 mp.
Extinderea cladirii existente se desfasoara pe un singur nivel - parter si este conceputa ca o completare a functiunilor care ar putea diversifica paleta de activitati a tineretului dornic de exercitii sportive, intruniri tematice. Functiunile si suprafetele utile la extinderea propusa sunt urmatoarele: hol de legatura intre cele doua constructii, holul si scara de acces, receptie, sala de conferinte, trei sali pentru activitati sportive, trei grupuri sanitare, birou administrativ, centrala termica plus depozit combustibil.
Pentru aceasta investitie s-a depus cerere de finantare cu titlul "Reabilitarea, extinderea si dotarea unei cladiri din Zona Metropolitana" Constanta, localitatea Agigea, in vederea utilizarii acesteia drept Centru pentru Tineret, numar de inregistrare SE/1/1.1/PC/20/15.11.2011, proiect depus in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1- Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli urbani de crestere /Domeniul major de interventie 1.1 Planuri integrate de dezvoltare urbana/Sub-domeniul Poli de crestere.
De asemenea, s-a depus cerere de Finantare cu titlul "Centru de Informare turistica in comuna Agigea si proximitati; Dezvoltare si marketing turistic" pe Programul National de Dezvoltare Rurala, Axa III "Imbunatatirea calitatii vietii in zonele rurale si diversificarea economiei rurale", Masura 313 "Incurajarea activitatilor turistice". Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea activitatilor turistice in zonele rurale care sa contribuie la cresterea numarului de locuri de munca si a veniturilor alternative, precum si la cresterea atractivitatii spatiului rural.
Acest proiect isi propune promovarea turistica a zonei, promovarea traditiilor culturale, a obiectivelor turistice, precum si construirea unui Centru de informare turistica in comuna Agigea.
Proiectul are un deviz de executie cu o valoare de 812.434 lei (fara TVA).


Articole din editia din data de Martie 2012

 • Dupa modelul mai marilor Sandu si Dragomir, constantenii

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Campionatul judetean de fotbal

  Administratie locala
 • Centru de Tineret in comuna Agigea

  Administratie locala
 • Tinere sperante la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771