EI NE-AU TRIMIS LA TAS, NOI CHIAR II VOM TRIMITE LA BRUTARIE!

Martie 2012, Bogdan Chirita

Sport

A.S. Steaua Sperantei Silistea doreste sa clarifice informatiile aparute in presa furnizate de catre conducerea AJF Constanta.

"Declaratiile derizorii si penibile, ascund ilegalitati, falsuri si incalcari flagrante ale statutului AJF si ale regulamentelor FRF. Este evident ca nici ei nu mai stiu ce articole sa mai invoce: art 27.3, art 51.6, art. 41 litera l, - aceste articole sunt pentru alte abateri. Noi am solicitat aplicarea art 39! Articolele invocate, tot noua ne dau dreptate: art. 27.2, 41. literele a si f, dar si neaplicarea art. 83 si 94!
Dublare legitimatiilor jucatorilor din liga a 4-a, care evolueaza il liga a 5-a, la acest aspect ne referim domnule "stie tot" Guteanu. Am solicitat domnule Mihu, o revizuire a cazului Culeafa, prin adresa nr. 297 04.11.2011, care ati dat rezolutie catre Comitetul Executiv, si ati semnat! Au trecut 5 luni de zile de atunci, dar se pare ca nu ati mai avut nici o sedinta pana acum!
In cursul zilei de maine (miercuri 14 martie) vom depune toate documentele la FRF, ati atacat FRF, prin adresele nr 310-23.11.2011 si 313- 15.15.2011, adrese semnate de domnul vicepresedinte Stere Guteanu, acestea facand obiectul corespondentei dintre AJF si Comisia de Recurs a FRF!
Nu sunteti SPECTATOR, daca erati, era bine pentru ca ati fii scapat basma curata. Dar nu e cazul, sunteti un presedinte judecator, declaratiile presedintelui Comisiei de Apel (recurs) Enache Vasile va contrazic! Proasta gestiune a resurselor financiare ale AJF, printr-un management defectuos, nu v-au permis luxul de a angaja un jurist! Art. 94 se refera la independenta comisiilor, la faptul ca observatorii nu pot fi membri! Acest articol nu spune daca componenta comisiilor trebuie formata din oameni cu studii juridice sau medicale! Daca sunteti in stare sa afirmati ca de la ultima adunare din 2009, cand au avut loc alegerile, ati tinut adunari generale in 2010 si 2011, suntem cei mai indreptatiti sa va trimitem nu la TAS ci la BRUTARIE. Domnule Guteanu constat ca stati din ce in ce mai prost cu interpretarea regulamentelor. O echipa retrasa din liga a -4-a, in cursul campionatului, are dreptul in cel mai rau caz sa fie inscrisa in campionatul judetean, nu direct in liga superioara! Tind sa cred ca aveti o boala incurabila a vederii. Conform statului AJF, la pagina 11, art. 29, paragraful 3 - motiunea de neincredere, se specifica faptul ca in termen de 15 zile de la depunere, trebuie sa aiba loc adunarea generala. Iar in cazul adunarii generale extraordinare, aceasta trebuie sa aiba loc in maxim 45 de zile, nu la 45 de zile, dupa inregistrarea acesteia la secretariatul AJF" relateaza managerul echipei.

Pentru ei nu exista regulamente - incalcari ale regulamentului cu buna stiinta!

Conform regulamentelor in vigoare, componenta actuala a Comisiilor de Disciplina si de Apel sau Recurs, nici ei nu mai stiu cum se numesc, ale AJF, sunt ilegal constituite. In Regulamentului Disciplinar al FRF in vigoare, articolul 94 Independenta, la paragraful 3 Nu pot fi membrii ai instantelor disciplinare: oficialii, colaboratorii si personalul salariat al FRF/LPF, observatorii, oficialii si salariatii membrilor afiliati FRF (cluburi, AJF/AMFB) sau membrii altor comisii ale FRF.
Sursa: http://www.frf-ajf.ro/constanta/observatori
Lotul de observatori din cadrul AJF Constanta - Grupa 1
Ana Costel (Constanta), Balan Razvan Viorel (Constanta), Bascoveanu Cristinel (Constanta), Carja Lucian (Constanta), Cenuse Vasile (Constanta), Corcescu Daniel (Constanta), Cristea Claudiu (Constanta), Curt Vasile (Constanta), Dumitrascu Gheorghe (Constanta), Dumitru Naum (Constanta), Florescu Catalin (Techirghiol), Fogoros Gheorghe (Constanta), Gheorghica Ioan (Constanta), Giuran Iulian (Constanta), Manea Grigore (Constanta), Mosteanu Ionel (Constanta), Motisan Dragos (Mangalia), Popescu Ion (Constanta), Soptelea Claudiu (Constanta), Tudor Stancu (Constanta), Veli Selatin (Cumpana), Ali Tunceai (Techirghiol), Arginteanu Alexandru (Constanta), Balosu Florea (Constanta), Bodnar Constantin (Constanta), Costin Costel (Constanta), Dolea Nicolae (Constanta), Dragulin Danut (Constanta), Enache Vasile (Constanta), Ghirca Ioan (Constanta), Guteanu Stere (Techirghiol),Ionita Ioan (Agigea), Mihu Vasile (Constanta), Momescu Dumitru (Constanta), Nedelcu Ovidiu (Medgidia), Pirvu Gheorghe (Constanta), Petricu Traian (Constanta), Radu Gheorghe (Constanta), Saracin Dumitru (Constanta), Smochina Ionel (Constanta), Tufan Sorin (Constanta), Zisu Florin (Techirghiol).
Articolul 83 Nerespectarea obligatiilor de organizare a jocurilor: paragraful 10: Utilizarea unui numar neregulamentar de jucatori de cetatenie straina si/sau extracomunitari, in acelasi timp in teren, se sanctioneaza, din oficiu, cu pierderea jocului prin forfeit. paragraful 10.1: folosirea intr-un joc oficial a unui jucator aflat in stare de suspendare sau fara drept de joc se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait. Abaterile privind folosirea neregulamentara a jucatorilor extracomunitari si a jucatorilor aflati in stare de suspendare, pentru cumul de cartonase galbene sau pentru eliminari (cartonase rosii) se urmaresc din oficiu la sesizarea departamentului activitati sportive/competitii al FRF/LPF/AJF. paragraful 10.2: Dreptul de joc al unui jucator in anumite jocuri oficiale nu poate fi conditionat prin acordurile de transfer sau alte conventii intervenite intre cluburi sau intre cluburi si jucatori.

Aricolul 39 Evidenta sanctiunilor

paragraful 1: Evidenta cartonaselor, eliminarilor si suspendarilor se pastreaza de FRF, LPF sau AJF/AMFB si de catre fiecare club. paragraful 2: Cluburile sunt responsabile pentru executarea sanctiunilor de catre jucatorii si oficialii lor. paragraful 3: FRF, LPF, AJF/AMFB supravegheaza competitiile pe care le organizeaza fiecare si sesizeaza din oficiu instanta disciplinara in legatura cu jucatorii care au participat la joc in stare de suspendare datorata cumulului de cartonase galbene, eliminarii ori sanctionarii pentru alte abateri disciplinare.
Articolul 27 - Formularea contestatiilor - paragraful 1 Cluburile care apreciaza ca echipa adversa a incalcat unele prevederi regulamentare, indiferent de natura lor, au dreptul sa-si sustina cauza numai in baza unei contestatii scrise in raportul de arbitraj, iar la paragraful 2 Sesizarea se face din oficiu de forul competent, nefiind necesara formularea unei contestatii in conditiile prevazute de art. 27.1, in cazul jucatorilor aflati in stare de suspendare pentru cumul de cartonase galbene sau ca urmare a unei decizii pronuntate de comisia competenta, precum si pentru nerespectarea dispozitiilor privind obligativitatea inscrierii in raportul de arbitraj a numarului minim de jucatori formati la nivel national.

Solicitam convocarea Adunarii Generale a Membrilor AJF C-ta, de urgenta pentru ca...
cu ei, fotbalul judetean constantean a devenit penal!
Nerecunosterea comisiilor competente ala FRF, dar si nerespectarea regulamentelor in vigoare, atrage dupa sine DEZAFILIEREA!

Iata cateva din abuzurile si falsurile savarsite cu buna stiinta de catre conducerea AJF, si a comisiilor acestora:
1. au emis legitimatii duble pentru un singur jucator, la echipe diferite
2. au incurajat violenta pe stadioane (jucatori in stare de suspendare joaca pe legitimatia lor)
3. iau decizii in functie de interes (interpreteaza regulamentul FRF, dupa cum vor ei, fara nici o baza legala)
4. nu suporta sa fie criticati (interzicerea jurnalistilor sportivi la hotararile comisiilor de apel si de disciplina, sau mai nou interzicerea la foile de joc din fotbalul in sala)
5. controleaza toate comisiile asa-zis independente - fara nici macar sa respecte regulamentul FRF, pentru infiintarea comisiilor de disciplina, si de apel (recurs)
6. nu au nici o strategie, decat pentru buzunarul propriu raportul anual privind incasarile si cheltuielile asociatiei nu este prezentat adunarii generale (vom propune adunarii generale efectuarea unui audit intern, de catre o firma specializata, pentru stabilirea exacta a cheltuirii banilor, dar si a documentelor emise)
7. realizarea de trasferuri antedatate
8. inscrierea in campionatele judetene si a ligii a 4-a, a echipelor care s-au retras in timpul campionatului precedent, incalcand regulamentele FRF,
9. Lipsa de comunicare si transparenta, prin nepublicarea hotararilor comisiilor, dar si situatia jucatorilor suspendati, pe site-ul www.frf-ajf.ro


Album foto

 • Articole din editia din data de Martie 2012

 • EI NE-AU TRIMIS LA TAS, NOI CHIAR II VOM TRIMITE LA BRUTARIE!

  Sport
 • Harsova, un oras in care vor intra investitii de aproximativ 1.000 miliarde lei vechi

  Sport
 • Copiii mai mici de un an care nu primesc lapte matern au posibilitatea de a beneficia gratuit de lapte praf.

  Sport
 • Salonul de plastica mica deschis pe 9 martie

  Sport
 • PSIHOLOG VS PSIHIATRU

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Constănțeanul Andrei Timaru vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

  Sport
 • Răzvan Burleanu în vizită la Albești

  Sport
 • Liga 3 nu se reia: fără retrogradări, serii de 18 formații în sezonul viitor!

  Sport
 • CS Medgidia va juca turneul semifinal, în perioada 12-14 iunie, în Grupa 2

  Sport
 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771