Administrație locală

Dezvoltarea comunei Vulturu, prioritatea edilului Eugen Berbec

Cu un buget cu mult mai mic ca in anul 2011, primarul localitatii incearca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a investii si pentru a moderniza comuna pe care o conduce cu atata devotament.

Unul din proiectele importante pe agenda sefului administratiei locale Vulturu, Eugen Berbec este reabilitarea bisericii ce poarta hramul „Sfintii Mihail si Gavril”. „Acest lacas de cult dateaza inca din anul 1888 si este inclus pe lista monumentelor istorice. Trecerea vremii a afectat aceasta biserica, necesitand astfel reparatii imediate, pentru a nu se degrada in continuare. In aceasta perioada intocmim proiectul pentru a fi depus, dat fiind faptul ca lacasul de cult este monument istoric avem nevoie de foarte multe avize „, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Eugen Berbec.
Lucrarile de consolidare si reabilitare vor consta in: zidirea cladirii, reabilitarea clopotnitei, construirea unor grupuri sanitare plus reparatiile aferente.

Lucrari continuate la unitatea de invatamant din Vulturu

Scoala generala cu clasele I-VIII din Vulturu a intrat, in sfarsit, in plin proces de reabilitare si modernizare, atat in interiorul, cat si la exteriorul cladirii. „Sunt bucuros pentru demararea acestor lucrari , mai cu seama ca cei 84 de elevi vor studia incepand cu noul an scolar 2012-2013, in conditii optime desfasurarii activitatilor scolare”, ne-a declarat edilul sef.
Proiectul are o valoare de 22 miliarde lei vechi, suma de bani ce provine de la Banca Mondiala. Scoala veche din 1904 a mai fost reabilitata de-a lungul vremii, cele mai importante lucrari facandu-se la interioarele unitatii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*