Primaria Aliman continua lucrarile incepute

Martie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Nici nu poate fi vorba de investitii noi in comuna, bugetul pe anul 2012 fiind unul mai mic cu 30%. Edilul Gheorghe Topalu continua doar proiectele incepute pe care le doreste finalizate cat mai curand cu putinta.

In primavara acestui an, mai exact in luna aprilie angajatii primariei Aliman se vor putea muta, in sfarsit, in casa noua, parasind sediul Caminului Cultural, unde in prezent, acestia isi desfasoara activitatea. Momentan lucrarile sunt sistate din cauza vremii, cladirea fiind in acest moment racordata la sistemul de distributie a energiei electrice. Constructia sediului nou al primariei a inceput in luna martie a anului 2010, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC), valoarea lucrarilor ridicandu-se la aproximativ 300.000 de lei.

Pietruirea drumurilor, aproape de finalizare

"Zece km de drumuri sunt deja pietruiti, mai avem de lucru doar la 5 si astfel, dupa terminarea tuturor lucrarilor de pietruire, ne putem mandri ca avem 100% strazi pietruite", ne-a declarat Gheorghe Topalu. Se doreste ca pana in luna aprilie a acestui an toate aceste drumuri sa fie finalizate, lucrarile fiind realizate prin Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta.

Reabilitari si constructii noi prin Consiliul Judetean Constanta

In primavara acestui an, mai multe lucrari vor fi demarate pentru locuitorii intregii comune Aliman. Mai exact, Consiliul Judetean va incepe reabilitarea Dispensarului Uman din comuna, a gradinitei din Vlahii dar si constructia unui Camin Cultural in Dunareni.
Dispensarul Uman construit in anul 1970 in regim P+1 intra in reabilitare totala, acest lucru fiind imperios necesar datorita deteriorarii acumulate in timp.
Gradinita din Vlahii, construita in anul 1975 necesita de asemenea mai multe lucrari printre care schimbarea acoperisului, dotare noua si multe alte schimbari ce se impun.
De asemenea, pentru constructia Caminului Cultural din Dunareni, primaria a pus la dispozitie un teren in suprafata de 640 mp, unde Consiliul Judetean sa construiasca prima locatie de acest gen din sat. Cei 1.600 de locuitori din Dunareni au nevoie de un loc in care sa participe la diferite evenimente importante din vietile lor.Articole din editia din data de Martie 2012

 • Finantare pentru "Club Nautic Callatis"

  Administratie locala
 • Proiecte continuate cu succes de edilul comunei Oltina, Gheorghe Chirciu

  Administratie locala
 • Incep inscrierile in clasa zero

  Administratie locala
 • Caminul Cultural din Sipote, reabilitat

  Administratie locala
 • Comuna Cumpana printre "Cele mai frumoase sate din Romania"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771