Administrație locală

Importante investitii in comuna Cobadin

Cristian Telehoi, edilul sef al administratiei locale a bifat pe agenda de lucru atat pentru anul in curs cat si pentru anul 2013, demararea unor lucrari importante.

„Unul dintre proiectele importante pentru localitatea noastra este cel de extinderea a sistemului de alimentare cu apa si de alimentare cu energie electrica si iluminat in cartierul nou de locuinte din Cobadin in aceeasi zona cu loturi pentru case”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Cristian Telehoi.
In noul cartier de locuinte, amenajat la intrarea dinspre Ciocirlia in Cobadin, sunt in prezent un numar de 50 de loturi de case. Pentru alimentarea cu energie electrica au fost semnate toate documentele cu reprezentantii companiei Enel, astfel ca, primaria Cobadin a virat societatii pana in prezent suma de 50.000 lei, valoarea intregii lucrari ridicandu-se la 450.000 lei. Lucrarile de montare a celor 52 de stalpi vor fi demarate imediat ce vremea se incalzeste.
Cat despre extinderea sistemului de alimentare cu apa in cartierul nou de locuinte, Cristian Telehoi ne-a declarat ca, valoarea celor 2 km de retea de apa este de 450.000 lei, bani ce vor proveni de la bugetul local al primariei Cobadin. Urmeaza ca in luna aprilie sa fie stabilit calendarul licitatiei pentru aceasta importanta lucrare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*