Cei 300 de castigatori ai lunii ianuarie la caldura si-au primit facturile pe zero. Extragerile continua!

Februarie 2012, Iulia Fţlfan

Social

Este vorba despre facturile gratuite pe care administratia orasului Navodari le acorda, prin tragere la sorti, tuturor locuitorilor orasului racordati la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice in cadrul proiectului initiat de primarul Nicolae Matei "Ideea mea si norocul tau". Programul se bucura de un real succes, este unic la nivel national si tot mai multe administratii locale din tara se intereseaza sa-l poata aplica.

Comisia constituita la nivelul administratiei locale Navodari care are ca obiectiv derularea in conditiile legii a proiectului "Ideea mea si norocul tau" a inmanat vineri seara facturile pe zero pentru castigatorii aferenti lunii ianuarie.
Se impune sa precizam ca extragerile pentru aceste facturi au fost efectuate in ultima zi lucratoare a lunii ianuarie, conform regulamentului stabilit in cazul acestui proiect, de atunci pana vineri au fost puse la punct detaliile referitoare la facturile pe zero pentru cei 300 de castigatori extrasi. Astfel, Casa de Cultura "Pontus Euxinus" din Navodari a fost gazda evenimentului, la care au luat parte primarul orasului, Nicolae Matei, reprezentanti ai administratiei locale, consilieri si navodarenii castigatori ai acestui concurs spunand ca sunt norocosi ca un astfel de proiect se deruleaza in orasul lor. Un motiv in plus daca stam sa comparam pretul gigacaloriei cu cel calculat in alte localitati; primarul Nicolae Matei alegand ca in aceasta iarna sa pastreze pretul de anul trecut la facturarea gigacaloriei pe motiv ca in situatia de criza economica actuala locuitorilor le va fi imposibil sa isi achite facturile la energia termica.
Acestor 300 de navodareni castigatori, care si-au primit, astazi, facturile pe zero li se vor adauga tot atatia in ultima zi a lunii acesteia, atunci cand administratia locala va organiza o noua runda de extrageri.
Ghinionisti in cadrul acestui program sunt doar aceia care nu au achitat factura precedenta la data extragerii, aceasta fiind una dintre conditiile impuse, prin regulament pentru abonatii la sistemul centralizat de caldura.
"Acest proiect este o initiativa importanta pentru locuitorii orasului Navodari si sunt multumit ca acest program le este de folos tuturor, indiferent de venitul pe care il castiga lunar, mai ales in aceasta perioada in care lipsa banilor isi pune amprenta pe fiecare dintre noi, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Ca de fiecare data, le doresc tuturor noroc si sper sa putem pune in aplicare tot mai multe proiecte de acest fel", a declarat primarul Nicolae Matei si le-a amintit tuturor ca cel care intra in acest program vor trebui sa-si ia angajamentul ca nu vor iesi din sistemul centralizat in urmatorii doi ani, in caz contrat acestia trebuind sa inapoieze suma de bani rezultata din gratuitatea la agentul termic.
De asemenea, se impune sa amintim ca pretul gigacaloriei in orasul Navodari a fost mentinut, la propunerea primarului Matei, la pretul de anul trecut, respectiv 150 lei / gcal fara TVA, respectiv 186 lei cu TVA. In aceste conditii, locuitorii orasului Navodari au platit in aceasta iarna printre cele mai mici facturi la energia termica din toata tara.
Mai trebuie spus ca, desi intalnirea de astazi a avut o tema data, primarul Nicolae Matei a discutat cu cetatenii prezenti si despre alte problemele pe care le-au invocat si a fost dispus sa le asculte si propunerile pentru orice actiune derulata in localitate. Solutiile vor fi gasite tot impreuna!


Articole din editia din data de Februarie 2012

 • SOLICITAM PUBLIC DEMISIA CONDUCERII AJF CONSTANTA!

  Social
 • Primaria Eforie risca sa aiba conturile blocate din cauza Guvernului

  Social
 • Peste 176 de milioane de euro disponibili pentru prima impadurire a terenurilor agricole

  Social
 • Cei 300 de castigatori ai lunii ianuarie la caldura si-au primit facturile pe zero. Extragerile continua!

  Social
 • Mai multe proiecte de infrastructura au fost aprobate de Consiliul Local Navodari in sedinta extraordinara

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armisti╚Ťiului, s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria F├ónt├ónele va acorda stimulente financiare pentru ├«ntemeierea familiei ╚Öi pentru nou n─âscu╚Ťi

  Social
 • Caravan─â de informare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria municipiului Medgidia ├«╚Öi premiaz─â cet─â╚Ťenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771