Mai multe proiecte de infrastructura au fost aprobate de Consiliul Local Navodari in sedinta extraordinara

28 Februarie 2012, Giurgiu Cristian

Administratie locala

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei a convocat, la sfarsitul saptamanii trecute, Consiliul Local in sedinta extraordinara pentru a dezbate si supune spre aprobare un numar de 40 de proiecte trecute de votul comisiilor de specialitate.

Primul punct inscris in convocatorul intalnirii s-a referit la rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2012, pentru ca la urmatorul punct alesii locali sa discute despre contul de executie bugetara pentru anul 2011.
De asemenea, tot la capitolul fonduri, primarul Matei a propus CL decontarea a 25% din taxa de scolarizare si cazare pentru Matei Diana Eugenia, studenta la University of East Anglia din Norwich, Marea Britanie.
In plan local, edilul a solicitat vot consilierilor pentru unele modificari la HCL nr.13/27.01.2011 privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul "Cantina Sociala si Centru de zi in localitatea Navodari reabilitare si modernizare" si, de asemenea, pentru HCL nr.14/27.01.2011 privind aprobarea participarii orasului Navodari cu proiectul "Cantina Sociala si Centru de zi in localitatea Navodari reabilitare si modernizare" si a cheltuielilor legate de implementarea acestuia in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013.
Mai mult decat atat, tot la capitolul dezvoltarea infrastructurii orasului, Nicolae Matei a propus si modificari la HCL nr.122/24.05.2011 privind aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru proiectul "Imbunatatirea accesului intre municipiul Constanta si platforma industriala Navodari prin largirea si modernizarea Bulevardului Mamaia Navodari", dar si modificarea HCL nr. 142/24.05.2011 privind participarea orasului Navodari la proiectul sus mentionat si a cheltuielilor legate de implementarea acestuia.
La proiectul nr. 11 din convocatorul intalnirii a fost aprobata propunerea primarului privind modificarea HCL nr.235/25.11.2010 privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul "Construire centru de afaceri" si participarea orasului la cheltuielile legate de implementarea acestui proiect derulat de administratia Navodari prin POR 2007 2013.
Pe ordinea de zi au mai fost discutate si aprobate proiecte ce tin de inventarierea bunurilor ce alcatuiesc domeniul public al orasului, vanzari si schimburi de terenuri, precum si prelungirea unor termene de obtinere a autorizatiilor de construire. De asemenea, au mai fost aprobate mai multe repartizari de locuinte sociale si au fost atribuite denumiri unor strazi nou create care nu figurau in nomenclatorul stradal al localitatii. Totodata, CL Navodari a discutat si despre bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al SC Termica Distributie Navodari SRL.


Articole din editia din data de 28 Februarie 2012

 • SOLICITAM PUBLIC DEMISIA CONDUCERII AJF CONSTANTA!

  Administratie locala
 • Primaria Eforie risca sa aiba conturile blocate din cauza Guvernului

  Administratie locala
 • Peste 176 de milioane de euro disponibili pentru prima impadurire a terenurilor agricole

  Administratie locala
 • Cei 300 de castigatori ai lunii ianuarie la caldura si-au primit facturile pe zero. Extragerile continua!

  Administratie locala
 • Mai multe proiecte de infrastructura au fost aprobate de Consiliul Local Navodari in sedinta extraordinara

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Lucrările de extindere a școlii din Lespezi continuă

  Administratie locala
 • Proiecte de anvergură pentru dezvoltarea comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Saraiu, o comună europeană

  Administratie locala
 • Localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu vor avea piețe moderne

  Administratie locala
 • Marcela Rădulescu: „Vreau să construiesc pentru comuna mea, pentru oamenii și copiii din comunitatea Ion Corvin!!!”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771