Administrație locală

Lucrari importante demarate in comuna Independenta

Multe investitii importante vor prinde viata in Independenta, edilul sef Cristea Gascan avand o agenda plina de lucrari importante, toate in favoarea si in beneficiul locuitorilor comunei.

Una din lucrarile ce urmeaza sa fie demarate in cel mai scurt timp este cel de executare a doua foraje hidrologice de exploatare in satele Tufani si Fantana Mare. Conform declaratiilor edilului sef al administratiei locale din comuna Independenta, Cristea Gascan, cele doua foraje vor fi executate in parteneriat cu Regia Autonoma Judeteana de Apa (RAJA), prin programul acestora de dezvoltare, banii pentru toate lucrarile provenind de la RAJA S.A.
„Pentru a putea discuta despre tot ce inseamna cele doua foraje si pentru a putea pune la punct toate detaliile, am avut in data de 23 februarie o intalnire cu domnul Felix Stroe, directorul de la Regia Autonoma Judeteana de Apa. Astfel ca, echipa ce se va ocupa de lucrari a fost formata, iar imediat ce toata documentatia este gata, dam drumul la treaba”, a declarat pentru ziarul nostru Cristea Gascan.
Cele doua proiecte cu privire la alimentarea cu apa a celor doua localitati au fost respinse pe toate programele prin care primaria Independenta a incercat sa le demareze. Acestea au fost depuse, declarate eligibile dar nefinantabile. E vorba de 9 km de retea de apa si de doua puturi.

Lucrari la Caminul Cultural din Independenta

Primaria demareaza in acest an cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC) lucrarile ce vizeaza extinderea Caminului Cultural cu o noua aripa. Astfel ca, in fata cladirii existente se va construi una noua, in regim P+1. In partea de jos vor fi realizate sali pentru diferitele evenimente ale comunei, iar la etaj se vor amenaja sali pentru diferite activitati precum canto si dansuri, sali de lectura, etc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*