Administrație locală

Investitii in comuna Fantanele

Edilul administratiei locale Gheorghe Popescu spera ca acest an sa fie mai bun decat cel precedent, astfel sa poata duce la bun sfarsit tot ceea ce si-a propus pentru binele comunei.

Primarul comunei Fantanele, Gheorghe Popescu, a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, dupa multele incercari nereusite, proiectul privind introducerea retelei de canalizare menajera urmeaza sa fie implementat.
„Am depus la sfarsitul anului trecut, la Ministerul Mediului, proiectul privind introducerea retelei de canalizare menajera, in lungime de 14 kilometri si statie de epurare in comuna Fantanele. Am recurs la aceasta decizie dupa ce am fost respinsi pe Masura 3.2.2. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa mergem si sa semnam contractul de finantare pentru ca mai apoi sa dam drumul la treaba”, a declarat pentru Graiul Dobrogei seful administratiei locale Fantanele, Gheorghe Popescu.
Valoarea totala a proiectului se ridica la suma de 5.826.068 mii lei inclusiv TVA, din care 3.582.857 mii lei este suportata de Fondul pentru Mediu iar restul de bani in valoare de 2.243.211 sunt asigurati de Consiliul Local Fantanele.
„Avem 40% cofinantare, dar vom beneficia de ajutorul firmei care dezvolta parcul eolian din zona, am promisiuni in sensul acesta. Imi doresc ca 40% din lucrari sa fie gata anul acesta iar restul de 60% anul viitor”, a mai declarat primarul.
Se doreste ca pentru inceput lucrarile sa fie demarate pe principalele strazi din comuna.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*