Matei, increzator in sansele U.S.L. si dezamagit de marionetele greilor din P.D.L.

Februarie 2012, Ionel Nae

Politic

Primarul Navodariului, despre noul Guvern: "Rezervele joaca cu acelasi antrenor si exista nesansa de a cadea intr-o divizie mult inferioara"

Edilul, Nicolae Matei, a demonstrat ca este un bun gospodar si ca problemele locuitorilor se afla pe agenda sa inca dinaintea inceperii mandatului, dar nu uita nici faptul ca este politician. Cunoscut ca unul dintre oamenii politici care are curajul de a spune lucrurilor pe nume, edilul orasului Navodari, vicepresedinte al Organizatiei Judetene a P.S.D. Constanta, este de parere ca actualul Guvern este format din "marionetele greilor din P.D.L.", asa cum au mai lasat si altii sa se inteleaga, dar care nu s-au exprimat concret.
"U.S.L. isi va mentine primarii in functie si avem foarte mari sanse de a avea noutati; multi oameni sunt de aceeasi parere cu mine, ca actualii ministri sunt marionetele greilor din P.D.L. Sa ne intelegem, nu asteptam sa se schimbe totul peste noapte, sa creeze noi locuri de munca, dar acestia nu vor face asta nici peste cine stie cat timp Este ca la un meci de fotbal, daca putem spune asa: rezervele joaca cu acelasi antrenor si exista nesansa de a cadea intr-o divizie mult inferioara", sustine primarul Nicolae Matei despre situatia politica actuala.
Nicolae Matei, la fel ca majoritatea liderilor U.S.L., primeste votul de incredere al celor mai multi cetateni cu drept de vot, ceea ce arata ca programul de guvernare propus de Uniune si prezentat cu responsabilitate de catre liderii din teritoriu reprezinta cea mai buna solutie pentru problemele actuale.
Pentru orasul Navodari, Nicolae Matei nu are contracandidat de care sa se teama, chiar daca P.D.L. incearca din rasputeri sa-l resusciteze pe fostul primar, Tudorel Calapod, actual consilier local. Edilul Navodariului va castiga detasat, conform sondajelor realizate recent, un nou mandat in fruntea administratiei locale.


Articole din editia din data de Februarie 2012

 • Ambii parinti, obligati sa-si ia concediu pentru cresterea copilului. Legea se modifica din nou, de la 1 martie

  Politic
 • Dezvoltarea si modernizarea comunei Topraisar

  Politic
 • Sedinta Consiliului Local Agigea

  Politic
 • Investitii in comuna Fantanele

  Politic
 • Pietruirea continua in comuna Sacele

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Viceprimarul din Castelu, Antoneta Prodan, consideră revocarea sa din funcție un exces de putere

  Politic
 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771