Investitii ample in comuna Saligny

Februarie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Gabriel Tatulescu, edilul sef al administratiei locale din comuna are planuri mari pentru anul 2012, pe care spera sa le si duca la bun sfarsit, acestea fiind foarte importante pentru cetateni.

Doua din marile proiecte pe care primarul si-a propus sa le demareze si sa le si finalizeze sunt constructia unui Camin Cultural in Stefan Cel Mare si a unui lacas de cult in Faclia.
Gabriel Tatulescu a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, biserica ce poarta hramul "Sf. Dumitru" din satul Faclia este un pericol pentru viata celor aproximativ o mie de locuitori, aceasta fiind o fosta casa nemteasca, ce are o vechime de aproximativ 90 de ani. Din acest motiv, se doreste constructia unei noi biserici pe terenul unde se afla biserica actuala, suprafata acestuia fiind de 3.000 mp.

Se doreste ca in cel mai scurt timp, sa fie demarate lucrarile noii constructii, urmand ca dupa sfintirea noului lacas de cult, cel vechi sa fie demolat. Pe restul terenului ce va ramane liber dupa daramarea vechii biserici, se vor amenaja spatii verzi. Constructia noii biserici va aduce multa bucurie pe chipurile si in inimile credinciosilor, ce participa duminica de duminica la slujbe.


Camin Cultural in satul Stefan Cel Mare

Cu bani de la bugetul local al administratiei locale Saligny dar si cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC), se doreste constructia unui Camin Cultural in Stefan Cel Mare. S-a propus realizarea acestei lucrari deoarece vechiul Camin Cultural a fost demolat in anul 1982 de regimul comunist. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie incepute procedurile legale pentru realizarea acestui obiectiv. Lucrarea este necesara tinand cont de faptul ca locuitorii din Stefan cel Mare sunt privati de orice activitate culturala din lipsa de spatiu.


Articole din editia din data de Februarie 2012

 • Mircea Toader (PDL), despre oamenii morti in ger: au baut si au adormit acolo

  Administratie locala
 • Directorul Transelectrica, revocat din functie pentru proasta comunicare in privinta resurselor de energie disponibile

  Administratie locala
 • Navodari, orasul cu unele dintre cele mai scazute facturi la caldura

  Administratie locala
 • Transelectrica limiteaza exportul de electricitate, din cauza conditiilor meteorologice

  Administratie locala
 • Locuintele din Mangalia, incalzite in sfarsit!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771