Administrație locală

Investitii in comuna Ostrov

Pentru acest inceput de an 2012, administratia locala si-a propus realizarea mai multor investitii noi dar si finalizarea lucrarilor din anii trecuti.

Seful primariei din comuna Ostrov, Niculae Dragomir, ne-a impartasit cateva impresii acum la inceput de an, spunandu-ne planurile sale pentru dezvoltarea comunei. Edilul este preocupat in special, de proiectele importante pentru dezvoltarea si modernizarea comunei.

Unul din proiectele pe care edilul sef si-a propus sa-l duca la bun sfarsit in acest an este proiectul pe Masura 3.2.2 ce cuprinde infiintarea unei retele de canalizare de 7,5 km si o statie de epurare. De asemenea, proiectul mai cuprinde si construirea unei gradinite noi, institutie cu 10 sali de clasa in care isi vor desfasura activitatea un numar de 150 de copii, asfaltarea a 1,5 km de strazi si dotarea Muzeului Satesc.

Banii pentru acest proiect sunt obtinuti prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), proiect integrat in valoare de 2,5 milioane de euro. „Tin sa precizez faptul ca, avem semnat contractul de lucrari si astfel putem considera ca in cel mai scurt timp vor fi demarate toate lucrarile ce se impun”, a declarat pentru Graiul Dobrogei edilul Niculae Dragomir.

Alte lucrari ce se doresc demarate in acest an cu bani de la bugetul local al primariei Ostrov sunt: forarea celui de-al doilea put de apa din Almalau, extinderea retelei de apa pe 2 km dintr-un total de 6 km in satul Galita.

„Ma gandesc la realizarea unui studiu de fezabilitate si a unui proiect tehnic in vederea modernizarii de drumuri in comuna Ostrov, dorind astfel sa venim cu lucrari de asfaltare, de realizare a trotuarelor si bordurilor”, a mai declarat Niculae Dragomir.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*